• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Milijaš TREĆI put u Zvezdi

Autor mondo.rs

"Samo da stignu papiri iz Kine i eto me", kaže Nenad Milijaš povratnik u Crvenu zvezdu. Transfer je uveče potvrđen na zvaničnom sajtu kluba.

 Potvrdjen transfer - Milijaš u Zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Hoće, neće, ipak hoće!

Nenad Milijaš, 33-godišnji fudbaler, ponovo će, TREĆI PUT u karijeri, obući dres Crvene zvezde.

Od 2006. do 2009. godine bio je njegov prvi boravak u Zvezdi. Potom je otišao u Vulverhempton, da bi se 2012. vratio u Ljutice Bogdana. Otišao je iz Zvezde dve godine kasnije (igrao je najpre u Turskoj, da bi se preselio u Kinu), a u zimu 2017. godine počeće njegov treći "mandat" u Zvezdi!

Vest o povratku obelodanio je upravo Milijaš.

"Blizu sam povratka, sve sam se dogovorio sa klubom, mada još ništa nisam potpisao. Čekamo da stignu 'papiri' iz Kine i čim te formalnosti budu završene, trebalo bi da se pridružim saigračima na Kipru. Uveren sam da mogu da igram na visokom nivou i pomognem timu da osvoji oba trofeja", rekao je Milijaš, prenose mediji.

On je za Zvezdu odigrao 194 utakmice i postigao 66 golova, osvojio je tri šampionske titule i dva nacionalna kupa.

Vest je potvrdio i klub, na zvaničnom sajtu, gde piše da će se Milijaš u petak priključiti ekipi na Kipru, gde je u toku završna faza priprema za nastavak sezone.

Milijaš je prvi fudbaler Zvezde i ujedno treći fudbaler najvećih srpskih klubova koji će tri puta nositi dres istog kluba (u ovom milenijumu).

U Partizanu su to učinila dvojica: Danko Lazović i Stefan Babović. Milan "Lola" Smiljanić takođe je tri puta oblačio dres Partizana, ali je drugi put bio "produžetak" pozajmice. On je za prvi tim Partizana igrao od 2005. do 2007. godine, kada je otišao u Espanjol. Klub iz Barselone ga je 2010. godine poslao na pozajmicu u Partizan, a onda je Smiljanić, u narednoj sezoni potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom. Dakle, samo je produžio ostanak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC