• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal majstor Teri izgubio kapitensku traku

Dugogodišnji kapiten engleske fudbalske reprezentacije Džon Teri osjetio prvu posljedicu ljubavne afere. Nije više kapiten "Gordog Albiona".

 Skandal majstor Teri izgubio kapitensku traku  Izvor: MONDO

Džon Teri je za samo 12 minuta izgubio kapitensku traku u engleskoj fudbalskoj reprezentaciji!

Toliko je, naime, trajao sastanak njega i selektora Engleske Fabija Kapela, koji je donio takvu odluku poslije ljubavne afere fudbalera Čelsija sa nekadašnjom djevojkom njegovog saigrača iz reprezentacije Vejna Bridža.

"Poslije mnogo razmišljanja odlučio sam da bi bilo najbolje da Džon Teri ne bude više kapiten. Kao kapiten on je pokazivao pozitivno ponašanje. Međutim, morao sam da odlučim šta je najbolje za reprezentaciju", naveo je Kapelo u saopštenju.

Teri (29) je obećao da će voditi računa kako će predstavljati Englesku u naredna četiri mjeseca koliko je ostalo do početka Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

"U potpunosti poštujem odluku Kapela. Nastaviću da dajem sve za Englesku",
rekao je Teri, kome ipak nisu zatvorena vrata reprezentacije i još postoji mogućnost da će igrati na Mundijalu u Južnoj Africi.

Prema izvještajima engleskih medija, novi kapiten engleske reprezentacije biće Rio Ferdinand.

Ljubavna afera Džona Terija bila je danima udarna vijest u engleskim medijima, a on bi trebalo da na Dan zaljubljenih otputuje u Dubai i zatraži oproštaj od svoje supruge Toni koja se tamo nalazi sa njihovo dvoje djece.

Ipak, i jedna dobra vijest za Terija. Njegova ljubavnica Vanesa Peronsel, sa kojom je imao petomjesečnu aferu, objavila je saopštenje za javnost u kojem izražava žaljenje zbog toga što je Teri izgubio kapitensku traku u nacionalnom timu, ali je dodala i da neće nikome prodati prava na objavljivanje priče o njihovoj vezi.

"Odlučila sam da ne govorim u javnosti jer bi to samo dolilo ulje na vatru. Imam trogodišnjeg sina i on je moja glavna briga. Ne mislim da bi davanje intervjua za medije bilo u mom interesu sada. Ne želim više ništa da kažem o ovoj temi", rekla je bivša igračica u jednom noćnom klubu.

Teri zarađuje 170.000 funti nedeljno u Čelsiju, a njegov klub u potpunosti je stao iza svog kapitena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC