• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ispustila još jednu pobedu

Autor mondo.rs

Crveno-bele sekunde delile od pete uzastopne pobede na Kipru, ali je Nenad Milijaš pokazao da i dalje ima "praćku" u nogama!

 Zvezda ispustila još jednu pobedu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Malo je nedostajalo da se fudbaleri Crvene zvezde pobednički vrate sa Kipra u Beograd, ali je ruski drugoligaš Volgar u poslednjim trenucima utakmice uspeo da izjednači na 3:3.

U poslednjoj proveri tokom zimskih priprema, Miodrag Božović je odlučio da ukaže šansu mladim igračima i onima koji trenutno nisu u planu za startnu postavu.

Takoreći B tim crveno-belih dobro se držao veći deo utakmice, vodio 2:0, pa 3:1, ali je protivnik iskoristio veliki broj omladinaca u postavi srpskog šampiona i golovima u finišu utakmice uspeo da stigne do izjednačenja.


Nenad Milijaš je jednim potezom pokazao da nije zaboravio ono što najbolje radi i sjajnim udarcem iz "slobodnjaka" sa oko 25 u 74. minutu je postigao treći gol za Zvezdu. Pre njega u strelce su se upisali Andrija Luković iz penala u 18. minutu, dosuđenog posle faula nad Lukom Adžićem, i Predrag Sikimić u 54, posle odličnog prijema na centaršut Lukovića iz prekida i preciznog udarca.

Rusi su prvi pogodak postigli u 67. minutu, posle gužve u kaznenom prostoru crveno-belih i dve dobre odbrane mladog golmana Stankovića, a drugi u 87, iz penala posle prekršaja Luke Ilića. Izjednačenje je usledilo u bukvalno poslednjim sekundama utakmice, nakon udarca glavom na centaršut iz kornera.

Trener Božović odlučio je da protiv Volgara izvede sastav: Supić (46. Stanković) - Milošević, Rendulić, Račić, Srnić - Poletanović (65. Milijaš), An. Luković (65. Ilić), Adžić (65. Senić), Milić (65. Romanić) - Vujaklija (46. Vučićević), Pavkov (46. Sikimić).

Mladi vezista Uroš Račić ponovo je igrao na poziciji štopera, dok je Slavoljub Srnić imao ulogu desnog beka. I jedan i drugi dobro su obavili svoje zadatke.

Ekspedicija srpskog šampiona u ponedeljak se vraća sa Kipra, a prvu utakmicu u prolećnom delu sezone igraće u subotu od 15 časova protiv Novog Pazara na svom stadionu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pero

3-3

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC