• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape debituje u Rijadu, Baljić pomoćnik!

Selektor BiH Safet Sušić izabrao je Elvira Baljića za pomoćnika. Fudbalski savez BiH pristao na ponudu Saudijske Arabije za martovski termin FIFA.

 Pape debituje u Rijadu, Baljić pomoćnik! Izvor: MONDO

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Real Madrida, Fenerbahčea, Galatasaraja i drugih turskih klubova Elvir Baljić imenovan je u ponedeljak za saradnika selektora "zmajeva", saopšteno je na pres konferenciji u prostorijama FS BiH.

Pored imenovanja Baljića, koji je u dresu BiH odigrao 39 utakmica i postigao 14 golova, selektor je ponovio stavove o žrijebu za EP 2012 u Poljskoj i Ukrajini, koji je BiH dodijelio Francusku, Albaniju, Bjelorusiju, Rumuniju i Luksemburg.

"Mogli smo proći i mnogo bolje. Favoriti su Francuzi, a mi ćemo sa Rumunima da se borimo za drugo mjesto. Takođe treba biti oprezan u mečevima sa Bjelorusijom i Albanijom, posebno u gostima",rekao je popularni Pape.

Iz FS BiH je takođe potvrđeno da je poslato pismo na adresu Fudbalskog saveza Saudijske Arabije u kom se navodi da su pristali na odigravanje prijateljske utakmice, što znači da će 3. marta BiH putovati u Rijad, gdje će svoj debi imati nasljednik Miroslava Ćire Blaževića.

Novi pomoćnik selektora Baljić, koji će sarađivati sa drugim članom stručnog štaba Borčetom Sredojevićem, rekao je da je počastvovan što će biti dio stručnog štaba "zmajeva".

"Uvijek mi je bila čast igrati za reprezentaciju, a sada sam tu u drugoj ulozi. Moram priznati da sam počastvovan. Sa većinom sadašnjih reprezentativaca sam igrao zajedno i dobro ih poznajem, što će mi svakako biti prednost",
rekao je Baljić i dodao da kvalifikaciona grupa "uopšte nije loša".

"Nadam se plasmanu na EURO".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC