• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat na klupi Galatasaraja?

Autor mondo.rs

Turski mediji pišu da će Igor Tudor doći na klupu Galatasaraja. Njegov sadašnji klub Karademir Karabukspor: "Ne znamo ništa o tome".

Nekadašnji hrvatski reprezentativac i igrač Juventusa, bivši trener splitskog Hajduka i solunskog PAOK-a, 38-godišnji Igor Tudor najozbiljniji je kandidat da preuzme ekipu Galatasaraja, koja je trenutno trećeplasirana u prvenstvu i zaostaje pet bodova za vodećim Bešiktašom.

Galatasaraj još nije potvrdio informaciju koju prenose turski mediji, koji navode i da je Tudor dogovorio sa čelnicima istanbulskog kluba da potpiše ugovor na godinu i po dana.

Tudor je (i dalje) trener Kademir Karabukspor, čiji zvaničnici kažu da ne znaju ništa o ovome, odnosno čekaju da se vrati iz Hrvatske, gde mu se žena porađa.

Tudora su prepručili dobri rezultati sa malim Karabuksporom, koji je u poslednjih mesec dana pobedio i Galatasaraj i Bešiktaš, pa su čelnici Galatasaraja poželeli da Tudor pobeđuje na klupi ovog kluba.

Postoje dve verzije - ili će Tudor odmah preuzeti Galatasaraj ili će to učiniti na kraju sezone i naslediti 53-godišnjeg Holanđanina Jana Oldea Rikerinka, koji nije ispunio očekivanja, uprkos ulaganju od 20 miliona evra u tim. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC