• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanu se ne žuri!?

Najuže rukovodstvo Partizana nije u ponedjeljak raspravljalo o incidentu do kojeg je došlo na pripremama ekipe u Antaliji.

 Partizanu se ne žuri!? Izvor: MONDO

Pošto su se u petak potukli Marko Lomić i Marko Jovanović, bilo je najavljeno da će Upravni odbor kluba hitno zasedati i naložiti Disciplinskoj komisiji kluba da preduzme konkretne korake.

Ipak, čim su se stvari malo slegle, zaključeno je da nema potrebe za okupljanjem kompletne uprave, nego da je dovoljno da o incidentu prodiskutuju predsjednik Dragan Đurić i njegovi najbliži saradnici.

Zbog čega to nisu učinili u najavljenom terminu, nije poznato. Ali činjenica je da će javnost i navijači još malo morati da sačekaju da bi čuli kako će proći fudbaleri koji su ponašanjem u hotelu "Glorija" propisno obrukali klub.

Ekipa će narednih dana nastaviti sa treninzima u Sportskom centru Teleoptik, a u petak slijedi put na slovenačko primorje.

Baza crno-bijelih biće Portorož, odakle će u nedjelju "skoknuti" na pripremni meč sa liderom tamošnjeg prvenstva, Koperom. Dva dana kasnije, u daleko najjačoj provjeri ove zime, Partizan će se na stadionu Friuli sastati sa Udinezeom.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC