• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ "ubio" Barsu, ali još ne slavi

Autor mondo.rs

Trener Pari sen Žermena Unai Emeri uprkos vioskoj pobedi u prvom meču osmine finala Lige šampiona kaže da njegova ekipa mora sa oprezom da dočeka revanš

Barselona se provela kao "bos po trnju" na gostovanju ekipi PSŽ u Parizu u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Domaći tim slavio je sa ubedljivih 4:0, ali trener "svetaca" Unai Emeri tvrdi da nije ceo posao završen.

On je rekao da je zaista lep osećaj pobediti Barselonu, ali da njegova ekipa mora da zadrži maksimalnu koncentraciju i bude oprezna u revanšu kroz tri nedelje.

"Velika je motivacija igrati protiv Barselone, ali isto tako i otežavajuća okolnost. Pobeda od 4:0 i način na koji smo igrali ostavljaju dobar ukus u ustima, ali moramo da budemo oprezni, jer imamo da igramo još 90 minuta", rekao je Emeri.

PSŽ je dominirao terenom.

"Nadigrali smo ih i odigrali smo veoma kompletnu utakmicu. Moramo da pokušamo da zadržimo ovaj nivo koncentracije, jer oni igraju veoma dobro. Veoma sam oprezan što se tiče revanša. Moramo da pokušamo da odigramo na isti način", rekao je strateg francuskog tima.

Ovo je bila tek druga pobeda Emerija u 24 okršaja sa Barselonom, a bivši trener Sevilje i Valensije rekao je da bi njegova ekipa trebalo da preuzme zasluge za ostvareni podvig.

"Kada pobeđujemo, to svi zajedno činimo, a isto je tako i kada gubimo. Meč u osmini final Lige šampiona je bio odličan, kako individualno, tako i kolektivno", dodao je Emeri.


Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona između Barselona - PSŽ igraće se 8. marta na Nou Kampu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC