• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plavšić: Nisam hteo da idem, ne brinem za mesto

Autor mondo.rs

Mladi vezista Crvene zvezde u razgovoru za MONDO kaže da ga ne brine konkurencija u timu i da mu je drago što je ostao, uprkos najavama da bi mogao da promeni klub.

 Srđan Plavšić MONDO intervju Izvor: MN PRESS

Posle dva meseca pauze, Superliga Srbije nastavlja se ovog petka utakmicom Mladost Lučani - Radnički Niš (17.00, TV Arena sport 1).

Aktuelni šampion i trenutni lider prvenstva, Crvena zvezda, igraće u subotu od 15 časova na svom stadionu protiv Novog Pazara. Među onima koji jedva čekaju da ponovo istrče pred Delije je Srđan Plavšić.

"Iskreno, jesam se uželeo utakmica. Dobro sam odradio pripreme i jedva čekam da opet počne takmičenje", poručio je Plavšić u razgovoru za MONDO.

Pošto je sa B reprezentacijom Srbije putovao u Sjedinjene Američke Države, Plavšić se nešto kasnije pridružio klupskim saigračima na Kipru, ali je u generalnoj proveri protiv ukrajinske Zirke pokazao da je u formi (dva gola i dve asistencije).

"Mislim da još nisam maksimalno spreman, ali sve ide kako treba. Dobro sam odigrao tu utakmicu i nadam se da ću tako nastaviti i u prvenstvu".

Crveno-beli su ubedljivo slavili 6:2 i nagovestili optimizam uoči nastavka sezone.

"Ne možemo govoriti o formi kroz pripremne utakmice, već ćemo u prvenstvu videti kako sve to izgleda, ali bitno je da smo dobro trenirali, da smo pobeđivali i da u dobrom raspoloženju dočekujemo Novi Pazar", objektivan je mladi fudbaler.

Pored Plavšića, sjajnu partiju protiv ukrajinaca pružio je novajlija Ričmond Boaći. Napadač iz Gane upisao je het-trik, a ukupno je dao šest golova u tri utakmice na Kipru.

"Boaći je pokazao da ima kvalitet. Videćemo kako će biti kada krenu takmičarske utakmice, nadam se da će nastaviti da trese mreže".

Prvi rival Zvezdinom fudbalerima posle pauze je Novi Pazar, a već u trećem kolu proleća igraće se "večiti derbi" (4. mart, stadion Rajko Mitić).

"Video sam da je Novi Pazar promenio dosta igrača, ali mislim da to ne predstavlja nikakav problem što se tiče naše pripreme za utakmicu. Kada je u pitanju derbi, još ne razmišljamo o tome. Idemo utakmicu po utakmicu".

Tokom zime pominjalo se da bi Plavšić mogao da napusti crveno-bele i pojača Las Palmas, međutim, do transfera nije došlo.

"Da, pričalo se da bih mogao da odem, ali ne znam da li je bila neka konkretna ponuda. U svakom slučaju, nisam razmišljao o tome, bio sam maksimalno koncentrisan na Zvezdu i trudio se da dobro treniram. Iskreno, i sam nisam bio za to da idem ove zime, tako da mislim da je odlično što sam ostao".

Iako je konkurencija u veznom redu dodatno pojačana dolascima Nemanje Milića, Milana Senića i, na kraju, Nenada Milijaša, Plavšić je tokom priprema nagovestio da zaslužuje mesto u startnoj postavi.

"Nikako me ne brine konkurencija, volim kada je zdrava borba za mesto u timu. To samo utiče da se još više trudim na treninzima, a kada si posvećen i kada maksimalno radiš, to mora da ti se vrati. Verujem u sebe, videćemo kako će sve sve izgledati kada počnu utakmice", samouveren je Srđan Plavšić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC