• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A od Lomića i Jovanovića - 82.000 evra!

Marko Lomić i Marko Jovanović nosiće i ubuduće dres Partizana, ali će zbog incidenta u Antaliji za crno-bijele igrati za mnogo manje godišnje plate.

 A od Lomića i Jovanovića - 82.000 evra! Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana Marko Lomić i njegov imenjak Jovanović i pored incidenta pred kraj priprema u Antaliji, kada je došlo da fizičkog obračuna dvojice fudbalera, ostaće igrači srpskog šampiona.

Mađutim, defanzivci će na svoje račune, kao što je i najavljeno, dobiti daleko manje novca.

Partizan je odmah poslije incidenta donio doluku da se Lomić i Jovanović kazne sa oduzimanjem po 40 odsto od njihovih godišnjih primanja što ukupno iznosi 82.000 evra.

Kako prenosi "Sportski žurnal" Lomić godišnje zarađuje 190.000 evra, od čega će mu biti oduzeto 76.000, dok su Jovanoviću pred put u Antaliju primanja sa 10.000 povećana na 15.000, ali će zbog kazne dobiti 9.000 evra.

Jovanović i Lomić su se u ponedeljak pismenim putem izjasnili o nemilom događaju, a u svojim ranijim izjavama obojica su se složili da su napravili glupost i da su svjesni posljedica koje ih očekuju.

Najavljivalo se čak da bi Partizan mogao i da raskine ugovore sa nestašnim fudbalerima, što po Pravilniku o ponašanju poslije novčane stoji kao najteža kazna za slične prekršaje, ali je klub odlučio da im pruži još jednu priliku.

"'Udarac po džepu' najviše boli, znam to iz iskustva. Zbog toga sam se zalagao za drastične kazne. Njih dvojica su nam potrebni za nastavak sezone. Da samo donijeli neku drugu odluku najviše bi smo kaznili sami sebe",
rekao je trener Partizana Goran Stevanović.

Lomić i Jovanović fizički su se sukobili dva dana pred povratak u Beograd. Poslije verbalne rasprave Lomić je pred brojnim očevicima, saigračima i novinarima udario svog klupskog druga pesnicom u lice. Mladi reprezentativac je pokušao da mu uzvrati, ali su ih na vrijeme razdvojili drugi fudbaleri Partizana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC