• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović: Ne plaši me konkurencija u Zvezdi

Vladimir Bogdanović ostaje u Crvenoj zvezdi sa željom da sa na kraju sezone okiti titulama u prvenstvu i Kupu Srbije.

 Bogdanović: Ne plaši me konkurencija u Zvezdi Izvor: MONDO

Najveće intersovanje za fudbalera Crvene zvezde Vladimira Bogdanovića u zimskom prelaznom roku pokazao je ruski Saturn, ali je vezista crveno-bijelih naglasio da nijednog trenutka nije želio da napusti Marakanu i odustane od svojih snova.

"Dosta se pričalo po novinama, ali ja sam uvijek govorio da se spremam sa Zvezdom i da ću otići samo ukoliko ponuda zadovolji i klub i mene", počeo je popularni Guma.

"Znam da je postojalo interesovanje Saturna i da su dva kluba pregovarala ali nijednog trenutka nisam imao osjećaj da želim da idem, posebno ne u ovom trenutku kad je Zvezda na putu ka trofejima. Titula i Kup su moj jedini san, a ne inostranstvo. Za to ima vremena. Ako vrijedim naći ću klub, ne brinem se", rekao je Bogdanović za sajt Zvezde.

Zvezda je u zimskom prelaznom roku pojačala konkurenciju u timu, ali ona ne brine Bogdanovića.

"Znam koliko vrijedim i gdje mi je mjesto. Imamo na svakoj poziciji po dva-tri kvalitetna igrača, ali me konkurencija ne plaši. Mislim da je dobra za Zvezdu. Na svakom treningu i na svakoj utakmici pružiću svoj makismum, kako bih se nametnuo treneru."

Trka koja se vodila jesenas, nastavlja se krajem febrauar. Zvezda ima tri boda prednosti u odnosu na Partizan, jedinog konkurenta u borbi za titulu. Za očuvanje dobre atmosfere u ekipi važano je da Zvezda pobjedama započne proljeće, smatra Bogdanović.

"Veoma je važan start proljećnog dijela prvenstva. Bitno je da održimo atmosferu koju smo imali u prvom dijelu i koja vlada između igrača i stručnog štaba i na ovim pripremama", zaključio je Bogdanović.

(MONDO - foto: www.crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC