• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninkov: Ispalo je najbolje - Zvezda

Desni bek uopšte nije tužan što nije otišao u inostranstvo, jer želi da sa Zvezdom osvoji trofeje. "Neka čekaj inostranstvo", poručuje.

 Ninkov: Ispalo je najbolje - Zvezda Izvor: MONDO

Pavle Ninkov, desni bek Crvene zvezde, bio je gotovo na izlaznim vratima iz kluba, ali je ipak ostao. On zbog toga ne žali. Štaviše.

"Bilo je svakakvih mogućnosti, ali ispala je ona koja je za mene najbolja. To je Zvezda. Ostajem i dobro je da je tako jer želim trofeje, želim titulu sa voljenim klubom. Inostranstvo može i da sačeka, biće vremena i dobrih igara još", rekao je Ninkov za sajt Zvezde.

Zimske pripreme u Antaliji i one ljetošnje, prema Ninkovu, ne mogu da se porede. Tada je klub bio na ivici egzistencije, sada je situacija bitno drugačija.

"Zaista ne mogu da se porede prošlo ljeto i ova zima. Počeli smo pod velikim pritiskom, novo rukovodstvo je tek počelo da 'sređuje' klub a mi smo imali malo vremena do prvog meča sa Rudarom. Ipak, sve je prošlo sjajno i iza nas je odličnih osam mjeseci. Sada radimo drugačije i osjeća se razlika i tenzija je manja, ali mi se ne zadovoljavamo. Tek kad dođemo do cilja staćemo da se dobro odmorimo", poručuje Ninkov.

Na pripremama u Turskoj Zvezda još ne zna za pobjedu. Prvo je poražena od austrijskog Matersburga (0:1), a potom je remizirala sa Hirošimom (1:1). Na toj utakmici igrao je i Ninkov.

"Željeli smo pobjedu, trudili se ali nije se desilo. Niko zbog toga ne kritikuje, niti osjeća problem, ali jasno je šta moramo da ispravimo. To ćemo i uraditi. Meni je Hirošima bila prva utakmica poslije dugo vremena i drago mi je da sam vidio da mogu i da se dobar rad na treninzima isplati. Napredujemo iz dana u dan u podizanju forme", rekao je defanzivac Zvezde.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC