• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Noć Nindže! (VIDEO)

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Sjajni Rađa Naingolan na "Meaci" još jednom potvrdio da je trenutno jedan od najkompletnijih vezista na svijetu.

Duel Intera i Rome bio je meč u kojem su obje ekipe mogle mnogo da dobiju, a još više da izgube.

"Vučica" je željela da produži trku za "skudeto", dok su "nerazuri" nastojali da sačuvaju san da mogu izboriti mjesto koje vodi u Ligu šampiona. Na kraju, radovali su se gosti, uz dva fenomenalna pogotka Rađe Naingolana, koji su odlučili pobjednika.

Sjajni Belgijanac u životnoj je formi i tim iz Vječnog grada imaće mnogo problema da ga zadrži u svojim redovima narednog ljeta.

Popularni "Nindža" ove sezone u potpunosti je iskoristio nešto ofanzivniju "rolu" koju mu je namijenio Lučano Spaleti. Već je postigao devet golova u prvenstvu, od kojih su mnogo bili spektakularni, slični sinoćnim.

Još ranije brojni, daleko imućniji klubovi od Rome, željeli su Rađu u svojim redovima. Uspjela je "vučica" da odoli svim ponudama, ali pitanje je da li će i ubuduće. Ipak, ono što je možda najvažnije, sam igrač želi da ostane na "Olimpiku", što je potvrdio nebrojeno puta do sada.

U trenutku kada su Interisti zatvorili Mohameda Salaha i Edina Džeku, isplivao je Naingolanov kvalitet, koji je sa dva projektila poptuno uništio nade domaćina. Rimljani su dominirali terenom i stigli do dva gola prednosti.

Kada je Inter najavio povratak, bili su dovoljni pametni da izbjegnu pritisak, a zatim i odahnu kada je Dijego Peroti pogodio sa "kreča".

Pogledajmo još jednom prekrasne golove sa sinoćnjeg meča na "Meaci".



Prvi pogodak bio je čista perfekcija. "Zalomio" je Rađa Roberta Galjardinija, a onda pogodio same rašlje gola Samira Handanovića.

Drugi je bio takođe spektakularan. Naingolan je sam povukao kontranapad, a onda dalekometnim udarcem drugi put primorao slovenačkog čuvara mreže na kapitulaciju. Taj pogodak podsjetio je na onaj Frančeska Totija iz 2005. Istina, tada je "Princ Rima" lobom završio kontranapad, ali sama solo akcija neodoljivo je ličila na jedan od najboljih pogodaka u karijeri vječnog kapitena "vučice".

...
Izvor: YouTube

Osim golova, Naingolana krasi i velika borbenost.

Neumoran je, čas na jednoj polovini terena, čas na drugoj. Nerijetko je među ključnim igračima u odbrani svog gola, a kada treba povući kontranapad, do izražaja dolazi njegova brzina i perfektna kontrola lopte.

Fudbaleri Rome potvrdili su da su najvjerodostojni, iako i dalje poprilično udaljen, rival Juventusu. Bio je ovo meč u kojem su lako mogli da se "okliznu" i dozvole "staroj dami" da poveća prednost.

Umjesto toga, Spaletijeva četa pokazala je da priča još nije gotova...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC