• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasić odbio Liverpul i čeka Real?

"Obeštećenje koje je zacrtao moj tim (CSKA) je previsoko za engleskog giganta i, nadasve, ja imam drugačije ambicije", izjavio je Miloš Krasić.

 Krasić odbio Liverpul i čeka Real? Izvor: MONDO

Britanski "News Of The World" osvanuo je sa naslovom: "Krasić odbija Liverpulovo interesovanje". U isto vreme, španski "As" kao naslov je izdvojio izjavu Krasićevog menadžera: "On hoće u Madrid".

Do prije neki dan, uporedo sa potpisivanjem ugovora sa Milanom Jovanovićem, Liverpul je bio tim koji je najglasnije isticao interesovanje za Miloša Krasića. To na Enfildu nije bila tajna, ali izgleda da je stiglo uljudno "ne" od strane srpskog fudbalera.

"Voleo bih da nosim isti dres kao Jovanović. Ali to je, za sada, nemoguća misija. Obeštećenje koje je zacrtao moj tim (CSKA) je previsoko za engleskog giganta i, nadasve, ja imam drugačije ambicije", izjavio je Krasić, a prenio "News Of The World".

Isti list dalje navodi da je Krasiću jasno da, nakon posljednjeg poraza od Arsenala (0:1), Liverpul ima sve manje šanse da dogodine igra u Ligi šampiona, a ukoliko se to dogodi, velika je vjerovatnoća da će "redsi" ostati bez najvećih zvijezda, Stivena Džerarda, Fernanda Toresa, Havijera Maskerana...

S druge strane, Krasićev menadžer Marko Naletilić izjavio je da su mnogi veliki klubovi zainteresovani za srpskog reprezentativca, ali da ni u jednom slučaju pregovori nisu otišli dalje od početka.

Naletilić je dodao da Miloš, pre svega, razmišlja o Realu iz Madrida i dodaje da je on igrač za takav tim. Sve to prenio je "As".

"Ukoliko ga želi, Milan će morati da se nadmeće sa Realom i pred gazde CSKA iznese bar 15 miliona evra", dodao je Naletilić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC