• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anđelković: Krivo nam je, ali nismo izgubili!

Autor mondo.rs

Iskusni fudbaler Crvene zvezde žali zbog propuštene pobede u "večitom derbiju", ali i upozorava da već u sredu sledi nova utakmica. Slično razmišlja i Gelor Kanga.

Razočarani su fudbaleri Crvene zvezde izlazili iz svlačionice stadiona Rajko Mitić posle remija sa Partizanom (1:1). Većina je izbegavala razgovore sa novinarima, ali je u maniru profesionalca Dušan Anđelković strpljivo odgovarao na pitanja i to ne svima odjednom, već u više navrata...

Iskusni defanzivac istakao je da mu je žao zbog ponovo kasno primljenog gola (u 87. minutu), ali je savetovao saigrače da ne klonu duhom.

"Utakmica je bila puna naboja, trčanja i borbe. Imali smo dobar rezultat veći deo, ali smo se po povratku sa odmora povukli. Nenamerno smo to uradili, nije nam to bio cilj. Mnogo nam je krivo ne zbog rezultata 1:1, već zato što smo imali rezultat u našu korist i Partizan je bio bez ijedne šanse. Nisu nam pravili mnogo problema, ali eto, primili smo gol. Iskoristili su jednu ozbiljnu priliku pred kraj", izjavio je Anđelković i konstatovao:

"Krivo nam je, ali nismo izgubili utakmicu, niti je Partizan bio bolji. Idemo dalje, sledi trening, nova utakmica u sredu... I dalje imamo šest bodova prednost".

Strelac gola za Zvezdu, Gelor Kanga, razmišlja slično poput Anđelkovića, odnosno žali zbog propuštene prilike za pobedu.

"Bilo je teško na terenu, imali smo pobedu u rukama i bili sigurni da je nećemo ispustiti. Bilo je važno da na vreme postignemo gol, što smo i uradili. Dobro smo igrali i bili dominantniji rival tokom većeg dela utakmice, ali to je fudbal, jedna sitnica u korist rivala može da presudi. U poslednjih desetak minuta, iako smo vodili 1:0, trebalo je više da napadamo i da se trudimo da postignemo još jedan gol. Napad je u takvoj situaciji najbolje rešenje", smatra Kanga, a prenosi klupski sajt.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC