• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Roma zaboravila na poraze

Dva gola i asistencija Matea Brigija za sigurne bodove u susretu sa Palermom (4:1) i produžetak pozitivne serije koja traje od početka novembra.

 SERIJA A: Roma zaboravila na poraze Izvor: MONDO

Ekipa Rome nije dozvolila Milanu ni 24 časa boravka na drugom mjestu!

"Vučica" je u meču 24. kola Serije A pobijedila Palermo rezultatom 4:1 (1:0) i ponovo postala prvi pratilac šampiona Intera. Bila je to njena šesta uzastopna pobjeda u Seriji A, kao i četrnaesti uzastopni meč bez poraza.

Tim Klaudija Ranijerija naređao je tri neuspjeha u posljednjoj dekadi oktobra, ali od tada ima fantastičan učinak 11-3-0!

"Arhitekta" subotnje pobjede bio je igrač sredine terena Mateo Brigi, koji je postigao golove u 33. i 62. minutu i asistirao Žuliju Baptisti kod pogotka u 53. minutu.

Fabricio Mikoli je deset minuta prije kraja pobudio slabašnu nadu u preokret, golom sa "bijele tačke", da bi Džon Arne Rise tri minuta prije kraja povisio na 4:1.

Palermo je nastavio sa dosadašnjom praksom impresivnih rezultata kod kuće (osam pobjeda iz 12 mečeva, bez poraza) i ispodprosječnih nastupa na gostovanjima, gdje je na 12 utakmica zabilježio osam poraza.

Inter uoči gostovanja u Napulju ima 53 boda, slijedi Roma sa 47, dok je Milan treći sa 45 bodova, uz utakmicu manje. "Rosoneri" su još u petak savladali Udineze na San Siru (3:2), međutim, imaju zaostali meč sa Fiorentinom, koji je na programu 24. februara.

Drugu utakmicu subotnjeg programa odigraće Sampdorija i Fiorentina.

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC