• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Francuzi na derbiju gledali trojicu mladih!

Autor mondo.rs

Jedan fudbaler Crvene zvezde i dvojica igrača Partizana bili su razlog dolaska skauta iz francuskog kluba za koji već sa uspehom nastupaju naši internacionalci.

 Bordo-na-153-derbiju-gledao-Plavsic-Djurdjevic-i-Milenkovic-u-fokusu Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Skauti engleskog Lestera boravili su na tribinama Stadiona "Rajko Mitić" prošle subote čekajući da mlada zvezda crveno-belih, Luka Adžić, dobije šansu da zaigra i pokaže se u meču sa najvećim rivalom.

Prema saznanjima MONDA, nedaleko od njih sedeli su i predstavnici Bordoa, koji su gledali i igrače Crvene zvezde i igrače Partizana.

Našem portalu iz izvora bliskih francuskom klubu potvrđeno je da su skauti, koji su na "Nouveau Stade de Bordeaux" već doveli dvojicu mladih srpskih fudbalera, Milana Gajića i Vukašina Jovanovića (za sada je pozajmljen iz Zenita), na 153. "večitom derbiju" pratili igre Srđana Plavšića, Uroša Đurđevića i Nikolu Milenkovića.

Pored toga što su sva trojica bili starteri u utakmici veoma teškoj za gledanje, prekinutu 48 puta zbog faulova i preko 30 puta zbog izlaska lopte u aut, njima je zajedničko i to što su prilično mladi - Plavšić ima 21, Đurđević 23, a Milenković svega 19 godina i već je ove zime bio predmet interesovanja stranih klubova, pa je tako moglo da se pročita da je italijanska Fiorentina spremna da ponudi za njega ozbiljan novac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC