• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lekić: Nisam zaboravio da dajem golove

Centarfor Zvezde prekinuo golgeterski post u 2010. godini. Protiv Liteksa postigao vodeći gol i kaže: "Sad mi je pao kamen sa srca".

 Lekić: Nisam zaboravio da dajem golove Izvor: MONDO

Proradio je i Dejan Lekić. Napadač Crvene zvezde, koji je krajem prošle godine dobio priznanje Jelen Superlige za najdebitanta zbog sjajnih igara, nije dao gol u 2010. godini. Do subote.

U kontrolnoj utakmici Crvene zvezde protiv bugarskog Liteksa u Antaliji, Lekić je postigao prvi gol, a koji minut kasnije kapiten Nikola Lazetić postavio je konačan rezultat.

"Pao mi je kamen sa srca, jer se u prve dvije utakmice (austrijski Matersburg i japanska Hirošima) nisam proslavio. Ako je u prvoj i bilo nekih lopti, prilika, u drugoj nisam ni ugrozio protivnički gol. Umoran sam, teške su mi noge, ali srećom u subotu sam probio led", rekao je Lekić.

On priznaje da postoji mala psihološka barijera, jer je konkurencija sada jača, ali ipak dodaje: "Nisam zaboravio da dajem golove. Možda od te prevelike želje na treninzima i utakmicama ne ide sve kako treba".

Centarforu Zvezde su potrebne prave lopte, kojih do sada na pripremnim utakmicama, nije imao mnogo.

"Gubim snagu kad se vraćam po loptu, ali pripreme i služe da se igrači što više istrče, potroše, isprobaju određene mogućnosti. Uvježbavamo akcije na treninzima i forma se polako kristališe. Bolje smo se upoznali, došle su i novajlije i trebalo bi očekivati da budemo jači nego jesenas", kaže Lekić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC