• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić Realov, a možda i Sitijev...

"Dejli mejl" preselio Vidića u Real Madrid, a "Tajms" nagovijestio napad "građana" na igrača Mančester junajteda.

 Vidić Realov, a možda i Sitijev... Izvor: MONDO

Nemanja Vidić odlazi iz Mančester junajteda?!

Po ko zna koji put u posljednjih nekoliko mjeseci britanski mediji sele srpskog reprezentativca sa "Old Traforda". Najčešće spominjani klubovi gdje bi stameni štoper trebalo da nastavi karijeru su Milan i Real, ali se u igru sada uključio i Mančester siti.

Ipak, najrealnija opcija u ovom trenutku je da Vidić na ljeto pojača redove "kraljesvkog kluba" i priključi se nekadašenjem saigraču i velikom prijatelju Kristijanu Ronaldu.

Engleski mediji prenose da se menadžer "đavola" Aleks Ferguson već oprostio od Vidića i da je u potrazi za novim igračima odbrane. U prilog ovome ide i navodna izjava sportskog direktora Madriđana Horhea Valdana, koji je Upravnom odboru Reala već saopštio da je postignut dogovor sa Junajtedom i da Nemanja na "Santjago Bernabeo" dolazi za 22 miliona evra.

Srbin je zbog povrede van terena već mjesec i po dana, a mediji sumnjaju da izostanak Vidića nije isključivo vezan za povredu, već da ima veze i sa Fergusonom, odnosno njihovim sukobom zbog želje igrača da napusti "Old Traford".

Samo dan pošto je "Dejli mejl" završio posao sa Realom, "Tajms" je pronašao novo rješenje - Mančester siti!

"Građani" su spremni da poslije Karlosa Teveza dovedu još jednu zvijezdu gradskog rivala.

U tekstu se ističe da bi Siti mogao da iskoristi nezadovoljstvo 28-godišnjeg igrača i da ga privoli da ostane u Mančesteru, ali da promijeni klub. Siti je ljetos angažovao Džoliona Leskota i Kolo Turea za 40 miliona funti, ali u odbrani "građana" i dalje škripi, pa bi, kako se kaže, Vidić bio idealno rješenje.

Međutim, teško je vjerovati da će jedan od najboljih defanzivaca na planeti ostati na Ostrvu.

Spekuliše se i da je Vidić već dao svoju kuću u Mančesteru na prodaju.

Da je blizu njegov rastanak sa "đavolima" povrđuje i Fergusonova potraga za njegovim nasljednicima. U januaru je predugovor, vrijedan 10,7 miliona funti, sa Mančesterom potpisao Fulamov štoper Kris Smoling. Škot je zainetresovan i za Brazilca Davida Luiša iz Benfike, Džeka Rodvela iz Evrtona, Danca Simona Kjera iz Palerma i iskusnog Bruna Alveša.

Milan je početkom februara ponudio 15 miliona i Klas Jan Huntelara za Vidića. Kao mogući kupci, pored "rosonera", Reala i sada Sitija, spominjali su se još Barselona i Inter. Vidićev ugovor sa Junajtedom ističe 2012. godine.

(MONDO - foto: AP )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC