• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BUNDES: Šalke iskusno i protiv Kelna

Fudbaleri Šalkea nastavili su seriju pobjeda bez primljenog gola pred svojim navijačima i ponovo se približili vodećem tandemu Bajer - Bajern.

 BUNDES: Šalke iskusno i protiv Kelna Izvor: MONDO

Oni su u nedjelju savladali Keln rezultatom 2:0 (1:0) i upisali šestu "trojku" zaredom na Auf Šalke areni. Sve rivale u tom periodu pobjedili su sa 2:0 ili 1:0!

"Jarčevi", za koje je posljednjih 25 minuta odigrao Zoran Tošić, dobro su se držali do pred kraj prvog poluvremena. Ipak, Žoel Matip bio je brži od sudijske pištaljke i udarcem glavom u 45. minutu doveo je domaće u vođstvo.

Šalke je u nastavku strpljivo čekao šansu da zada odlučujući udarac i dočekao je devet minuta prije kraja, kada je skamenjena odbrana Kelna omogućila Džefersonu Farfanu da sa šest-sedam metara pošalje loptu u mrežu - 2:0.

Tim Feliksa Magata tako se održao na tri boda zaostatka za Bajerom iz Leverkuzena i Bajernom, koje na vrhu tabele razdvaja samo jedan gol.

Kelnu je poslije pobjeda nad Volfsburgom i Ajntrahtom u gostima bio "red" da izgubi bodove, ali Tošićev privremeni klub i dalje je bezbjedan na 13. mjestu, sa osam ili više bodova prednosti u odnosu na timove iz zone ispadanja.

Ajntraht je u posljednjoj utakmici 22. kola savladao Frajburg 2:1 (1:1). Poveli su gosti preko Sisea u 25. minutu, izjednačio je Keler u 40, a veliku radost domaćim navijačima donio je Altintop u posljednjim trenucima meča.

Izvještaje sa mečeva od subote pročitajte OVDJE.

(MONDO, foto: bundesliga.de)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC