• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentacija BiH propušta FIFA termin?

Ako je suditi po izjavama selektora Safeta Sušića i bivšeg genseka FS BiH Muniba Ušanovića, "zmajevi" će teško pronaći rivala za 3. mart!

 Reprezentacija BiH propušta FIFA termin? Izvor: MONDO

Selekciji BiH ozbiljno curi vrijeme za 3.mart odnosno zvanični termin Svjetske fudbalske federacije (FIFA) za odigravanje prijateljskih mečeva.

NIGER NOVA OPCIJA


Munib Ušanović, sekretar za reprezentovanje fudbala u Fudbalskom savezu BiH, potvrdio je za "Nezavisne novine" u izdanju od utorka da je Niger, uz Nigeriju i Saudijsku Arabiju, nova varijanta za prijateljski susret.

"Na žalost, još ne mogu da potvrdim da smo uspjeli da ugovorimo utakmicu planiranu za 3. mart. Poslali smo nekoliko dopisa i čekamo odgovor. Osim Nigeriji, urgenciju u kojoj ih obavještavamo da prihvatamo meč proslijedili smo i Nigeru. Prva koja odgovori biće naš rival", rekao je Ušanović.

Ipak, indirektno je priznao da postoji mogućnost da "zmajevi" izvise za protivnika.

"Iskreno se nadam da BiH neće propustiti FIFA termin, ali ostalo je malo vremena i gotovo sve reprezentacije su zauzete", dodao je Ušanović.



PAPE: NIŠTA STRAŠNO

Selektor BiH Safet Sušić smatra da nije neophodno sa se utakmica u martu uopšte odigra.

"Meni nije važno ime protivnika, čak ni sama utakmica nije važna jer nije neophodno da se odigra", izjavio je Sušić a potom obrazložio svoje mišljenje.

"Taj termin je između dva prvenstvena kola. Igračima bi to vjerovatno bilo naporno, a sa druge strane mnogi koje bih pozvao nisu još ni počeli s prvenstvenim mečevima. To znači da ne bih mogao stvoriti pravu sliku stanja. Kažem, nije strašno i ako se ne odigra utakmica 3. marta. Imam dovoljno vremena da u naredna tri mjeseca obiđem mnogo stadiona, naših igrača i vidim ih uživo na djelu. Potom će doći i ugovorena utakmica s Njemačkom u junu, a moguć je i meč u maju s nekom od reprezentacija", podvukao je popularni Pape.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC