• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ristić: Od naredne nedelje - najjače!

Autor mondo.rs

Fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić privodi kraju oporavak od povrede i nada se da će od naredne nedelje ponovo biti u najjačem trenažnom procesu.

 Mihajlo Ristić s eoporavlja od povrede Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Mihailo Ristić se dobro oseća i očekuje da če od naredne nedelje početi maksimalno da radi sa ekipom, ali da još ne zna kada će biti spreman za utakmice.


Ristić se povredio tokom zimskih priprema na Kipru, morao je da prekine sa treninzima i da vrati se u Beograd. Posle nešto više od mesec dana, polako ulazi u trenažni proces.

"Osećam se dobro, manje-više sam pri kraju ove faze oporavka. Postepeno ulazim u rad sa ekipom i očekujem da naredne nedelje počnem maksimalno da radim sa njima. Zadovoljan sam kako se stvari odvijaju. Još ne znam kada ću tačno biti spreman za utakmice, mesec dana nisam trenirao i biće mi potrebno vreme da se vratim u pravi ritam", rekao je Ristić za klupski sajt.

 Ristić je naveo da njegova ekipa dobro igra u prolećnom delu Super lige Srbije.

"Imali smo težak raspored, mislim pre svega na dve teške utakmice zaredom. Prvo derbi, u kojem se ekipa istrošila pre svega emotivno. Nakon toga je usledio težak meč u Novom Sadu, vratili smo se nakon 0:2 i uspeli da pobedimo. Pobeda protiv Javora je bila rutinska... Mislim da ekipa tempira formu i hvata zalet za nastavak prvenstva", rekao je Ristić.

On smatra da su se novi igrači dobro uklopili, pre svih Ričmond Boaći i Abraham Frimpong koji su standardni u startnoj postavi.

"Drago mi je da Frimpong pruža odlične partije i što Boaći postiže golove i ulazi u šanse. Mislim da će tek da daje golove", naveo je Ristić.

Zvezda u nedelju od 15 časova gostuje na Banovom brdu ekipi Čukaričkog.

"Čukarički ovog proleća igra jako dobro, podigli su formu. (Trener Nenad) Lalatović je uneo novu energiju u ekipu. Izuzetno su motivisani, a mi najbolje znamo kako Lale ume da motiviše svoju ekipu. Bio je ovde, radio je sa nama, i zato znamo kakav je trener i šta nas očekuje. Na Banovom brdu nikada nije lako, neće biti ni ovoga puta, ali mislim da smo favoriti", rekao je Ristić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC