• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pa, ako ste bolji...

Autor mondo.rs

Srpski fudbaler tvrdi da je Mančester siti bolji od Monaka, ali to nije dokazao u dva meča osmine finala Lige šampiona. "Kneževi" su prošli, "građani" završili takmičenje.

Monako je dao šest, Mančester siti je takođe postigao šest golova!

Ali, zbog više datih u gostima - u četvrtfinale Lige šampiona plasirao se predstavnik Lige 1, dok će čast Engleske među osam najboljih timova Starog kontinenta braniti "maleni" Lester siti.

"Građani" ni ove godine nisu uspeli da naprave zapaženiji rezultat u Ligi šampiona. Nije pomogao ni Pep Gvardiola, a tako je verovao u uspeh, pogotovo posle 5:3 u prvom meču. Imao je i 1:2 u Monaku, ali odbrana, u kojoj je u sredu uveče bio i Aleksandar Kolarov, nije izdržala i pribila je kobni treći gol.

Srbin je posle eliminacije tešio saigrače i podsetio ih da je pred njima borba u Premijer ligi (deset bodova manje od Čelsija) i FA kupu.

"Trenutak je veoma bolan, bio je težak dan za nas, ali moramo da gledamo napred. Odigrali smo ukupnih 6:6, mislim da smo bolji tim, ali je Monako slavio zbog golova u gostima. Monako je igrao sjajno, mi nismo u prvom poluvremenu bili na nivou i moramo da im čestitamo", rekao je Kolarov posle utakmice.

Kolarov, koji je igrao na mestu štopera, naglasio je ispadanje iz Evrope ne sme da slomi "građane".

"Ostala su još dva meseca do kraja sezone i moramo da budemo pravi u Premijer ligi i FA kupu. Neophodno je da radimo jako, napredujemo svaku utakmicu i videćemo kako će na kraju da ispadne", poručio je Kolarov.

Porazom u Monaku bio je veoma razočaran desni bek Bakari Sanja.

"Kao da smo zaboravili da igramo prvo poluvreme, ali i da se borimo, branimo i napadamo kao tim. Previše smo ih respektovali i stavili sebe u opasnost. U nastavku smo promenili sistem, bili mnogo bolji, stvarali šanse, ali nismo postigli dovoljno golova", zaključio je Sanja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC