• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić: Ozbiljno se trenira

Predsjednik Partizana Dragan Đurić doputovao je u Portorož, koji je baza crno-bijelih za vrijeme kratkog boravka na sjevernom Jadranu.

 Đurić: Ozbiljno se trenira Izvor: MONDO

Đurić je zajedno sa potpredsjednikom Miletom Jovičićem ispratio trening prvog tima, što nije imao priliku da uradi prethodnih nedelja, dok je ekipa bila u Antaliji.

Preliminarni utisci su povoljni, mada će pravo mjerilo rada biti utakmice, one takmičarske, ali i posljednja u sklopu priprema, koju će crno-bijeli u utorak od 15 časova odigrati sa Udinezeom.

"Prvi put gledam nove momke. Treneri ih hvale, mi ćemo vidjeti kakvi su tek od 27. februara", aludirao je Đurić na datum nastavka Jelen Superlige.

"Vidi se da cio tim ozbiljno radi, da igrači trče bolje nego jesenas. Partizan je veliki klub, zato uvijek očekuje i najbolje rezultate. Na proljeće ćemo imati teži raspored od Crvene zvezde, međutim, ne brine me to jer mislim da imamo dobar tim".

Đurić kaže da je zadovoljan načinom na koji funkcioniše novi Upravni odbor. Situacija u blagajni je poboljšana poslije transfera Adema Ljajića u Fiorentinu.

"Rezultati na terenu su najvažniji, a mi smo na prošloj sjednici UO podijelili određene zadatke, ljudi sprovode program tačku po tačku i ubrzo očekujemo prve plodove. Što se tiče ekonomije, cio svet je u problemu, donekle i Partizan, ali u odnosu na druge korektno stojimo".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC