• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša se vraća kući: Poraz? Šta je to?

Sportski direktor Miodrag Pantelić prezadovoljan 19-dnevnim boravkom ekipe u Antaliji.

 Voša se vraća kući: Poraz? Šta je to? Izvor: MONDO

Ekspedicija Vojvodine vraća se u petak u Novi Sad. Produženi boravak u Antaliji, zbog lošeg vremena u Srbiji, iskorišćen je da izabranici Sose Babića odigraju dvije više kontrolne utakmice od prvobitno planirane četiri.

Trećeplasirani tim Jelen Superlige nije pretrpio nijedan poraz - ostvario je dvije pobjede i četiri puta je remizirao.

"Ozbiljnost, profesionalnost i prije svega disciplina igrača su ukratko rečeno, bili karakteristika proteklih 19 dana boravka u Turskoj. Sve nametnute obaveze kroz treninge i utakmice su odradili bez pogovora. Takođe, moram da istaknem njihovo primjerno ponašanje van terena, kojim su potvrdili visok ugled kluba. Novajlije i igrači iz našeg omladinskog pogona su se dobro uklopili. Prihvaćeni su od, po stažu, starijih prvotimaca, što je rezultiralo pozitivnom atmosferom u ekipi", istakao je sportski direktor Miodrag Pantelić.

Vojvodina je u Turskoj savladala Temišvar (3:1) i Slaviju iz Sofije (sa rezervnim timom, 4:2), a igrala neriješeno sa Košicama (1:1), Sigmom (1:1), Slovačkom (3:3) i Saturnom (1:1).

"Ono što mogu da kažem o igrama i rezultatima u prijateljskim utakmicama je, da smo zadovoljni. Počeli smo sa tri remija, zatim zabilježili dvije pobjede i za kraj još jednom igrali neriješeno. Raduje da naši igrači nisu pokazali ni malo respekta prema vrlo kvalitetnim protivnicima, a na terenu su dokazali da tehnički i taktički ne zaostaju za evropskim timovima. Ne bih izdvajao pojedince, ali ste kroz izvješaje mogli i sami zaključiti koji se igrači nameću. Šef struke, Branko Babić, biće na slatkim mukama, da odredi startnu jedanaestoricu za meč protiv Kuljana".



Da osmjesi ne silaže sa lica Novosađana utiče i zdravstveni bilten.

"Slaven Stjepanović, koji je krenuo na put povrijeđen, potpuno se oporavio zahvaljujući našem medicinskom timu na čelu sa dr Borkom Vukosavom. Na lakše povrede se žale Adams i Smiljanić, ali oni redovno treniraju i njihove probleme će riješiti fizioteraputi Nemanja Mijić i Goran Marijan", zaključio je Pantelić.

Subota je za "lale" slobodan dan, a već u nedjelju je zakazana generalna proba protiv Big Bula iz Bačinaca.

(www.mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC