• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan protiv Javora sa navijačima

Komisija za žalbe pomilovala Partizan, koji će meč protiv Javora u Humskoj dočekati sa publikom. Hajduk ne može biti domaćin na stadionu Partizana.

 Partizan protiv Javora sa navijačima Izvor: MONDO

Partizan će poslije premijerne utakmice proljećenog dijela prvenstva, koju igra u Čačku, ugostiti Javor u Beogradu i to uz prisustvo publike.

Komisija za žalbe usvojila je poslije puna dva mjeseca žalbu crno-bijelih i dozvolila srpskom šampiona da meč 17. kola protiv Javora odigra uz prisustvo publike.

Disciplinski sudija Zajednice superligaša kaznio je Partizan sa dvije utakmice igranja pred praznim tribinama stadiona u Humskoj i novčano sa 200.000 dinara, zbog nereda koje su pristalice crno-bijelih izazvale na posljednjem "vječitom derbiju".

Partizan je protiv OFK Beograda zbog suspenzije igrao bez navijača, a onda je usljedila pauza u prvenstvu.
Komisija za žalbe smanjila je kaznu na jedan meč, pa će navijači Partizana već protiv Javora moći da gledaju svoj tim u Beogradu.



Zajednica Jelen Super lige na redovnom sastanku Upravnog odbora odbila je prijedlog Nikole Džombe da Hajduk zbog problema sa stadionom u Kuli svoje utakmice igra u Humskoj.

"Taj prijedlog smo odbili kao i mogućnost da igraju na stadionu Crvene zvezde. Komisija će obići stadion u Kuli i ako nema uslova za dobijanje licence predložiće stadion u Apatinu ili nekom drugom bližem gradu", rekao je za "Novosti" generalni sekretar Zajednice Miodrag Žuća Janković.

On je dodao da će konačnu odluku donijetei komesar za takmičenje Branislav Delić.

Svoje dugove prema Zajednici još uvek nisu izmirili Čukarički (21.000 evra), Vojvodina (20.000), Partizan (8.000), Smederevo (7.500) i Jagodina (3.100). Ovih pet klubova svoje obaveze će izimiriti kompenzacijski preko Fudbalskog saveza Srbije kako bi mogli da nastave šampionat.

RTS će i dalje prenosti JSL. Kao i ranije riječ je o jednoj utakmici po kolu, ali se u igru oko prenosa utakmica domaćeg prvenstva uključila i TV Arena.

Klubovi su prihvatili ponudu ove televizije da prenosi još jedan meč dva sata prije prenosa na nacionalnoj televiziji ili susreta u večernjem terminu. Ponuda iznosi 75.000 evra za polusezonu.

Prihod će biti podjednako podjeljen klubovim. Ostaje samo da se RTS i TV Arena dogovore oko termina.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC