• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dve promene za Spartak, Grof ne misli na Partizan

Autor mondo.rs

Crveno-beli pokušaće šesti put uzastopno da pobede Subotičane u Beogradu, a povređene Anđelkovića i Ruiza ima ko da zameni.

 Crvena zvezda Spartak najava Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u seriji od 20 utakmica bez poraza, još od kad su 17. septembra prošle godine izgubili 152. "večiti derbi" od Partizana u Humskoj.

U toj seriji, dobili su 17 mečeva, a tri odigrali nerešeno.

Upravo je naredni rival crveno-belih, subotički Spartak, jedna od tri ekipe koje su lideru šampionata otkinule dva boda na putu ka odbrani titule. U subotu u 16 časova, uz direktan prenos na Areni sport 1, Crvena zvezda pokušaće šesti put uzastopno kao domaćin da pobedi Subotičane i poveća pritisak na Partizan pred teško gostovanje crno-belih u Nišu, istog dana, samo od 18.30.

Ali, to neće biti lako, što zbog povreda, što zbog nepredviljivosti Spartaka, koji je ove sezone gotovo podjednako pobeđivao i gubio, i na strani i kod kuće.

Ristić i Milić starteri?

On je dodao da na sutrašnjoj utakmici neće moći da računa na povređene Džona Ruisa i Dušana Anđelkovića, kao i da su svi ostali igrači spremni. Njihove zamene trebalo bi da budu oporavljeni Mihailo Ristić i sve bolji Nemanja Milić, koji je došao u Zvezdu zimus upravo iz Spartaka.

"Očekujemo da ćemo da pobedimo, ali sigurno je da neće biti lako. Bodovi su potrebni i nama i njima, njima zbog plej-of, a nama... svi znate zašto. Jesenas su nam u Subotici oduzeli dva boda, može se reći. Dosta su nas namučili. Očekujem tešku utakmicu. Nadam se da ćemo uspeti da pobedimo i da ćemo ovu sezonu završiti kao prvaci", rekao je Božović novinarima u Beogradu.

"Imaju dosta nezgodnih igrača. Tu pre svega mislim na (Ognjena) Mudrinskog, Vladimira Jovovića, (Vladimira) Torbicu, koji je motor i pokretač ekipe. Želim da iskoristim ovu priliku da mu čestitam na 300 nastupa u dresu Spartaka. Sutra će mu biti 301. Retki su takvi igrači koji su izdržali da igraju ovaj naš fudbal", rekao je Božović, koji se nada da će njegov tim zabeležiti makar minimalnu pobedu, a od remija u Beogradu 2:2, zabeleženog 25. maja 2011. godine, rezultati su glasili: 1:0, 4:1, 5:0, 1:0 i 4:0.

Upitan da li će njegova ekipa pobedom nad Spartakom stvoriti pritisak Partizanu, koji dva i po sata kasnije počine svoj meč protiv Radničkog, Božović je rekao da ne razmišlja o tome.

"Nema potrebe da razmišljam o tome. Naša obaveza je da pobeđujemo i najvažnije je to što mi zavisimo sami od sebe", rekao je trener crveno-belih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC