• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Viole: "Bićemo svi Evrebo!"

Evrebo priznao da je griješio na štetu Fiorentine u meču protiv Bajerna. Navijači Fiorentine spremaju performans za revanš.

 Navijači Viole: "Bićemo svi Evrebo!" Izvor: MONDO

Norveški sudija Ton Hening Evrebo zavio je "u crno" Čelsi, a onda i Fiorentinu. U prvom meču osmine finala Lige šampiona, Evrebo je počastio minhenski Bajern i presudno uticao na konačan rezultat - 2:1 za Bavarce.

Evrebo je priznao da je pogriješio kada je priznao pogodak koji je za Bajern postigao Miroslav Klose u 89. minutu. Bio je to očigledan ofsajd. Prethodno je prestrogo isključio Masima Gobija.

"U tom trenutku vjerovao sam da je moj pomoćnik dobro vidio situaciju, ali kada smo pogledali snimak bilo nam je jasno da smo morali da zaustavimo igu i da sviramo nedozvoljenu poziciju. Pošto glavni sudija uvijek donosi konačnu odluku, jasno je da sam ja odgovoran za priznavanje neregularnog gola", rekao je Ovrebo.

Slaba je to utjeha za Fiorentinu i njene navijače, jer bi sa rezultatom 1:1 bili u velikoj prednosti u revanšu. Evrebo je, poslije Londona, odnosno dijela Londona, postao omražen i u Firenci.

List "Gazetta delo Sport" piše da je među navijačima Fiorentine pokrenuta inicijativa da se u revanš meču na stadionu "Artemio Franki", 9. marta, pojave noseći na licima maske omraženog im norveškog sudije i tako izraze protest zbog njegovih pogrešnih odluka, koje bi mogle da utiču na dalji tok takmičenja.

Drugi italijanski list "Korijere delo sport" piše da je UEFA već kaznila Evreboa tako što mu je zabvranila da sudi u utakmicama Lige šampiona i Lige Evrope. Čeka se da ta vijest bude potvrđena.

Evrebo nije želio da komentariše eventualnu kaznu zbog greške na utakmici u Minhenu.

"Šta će se sada dešavati, ja ne mogu da znam. UEFA će odlučiti da li sam dovoljno dobar da i dalje sudim utakmice Lige šampiona", rekao je Evrebo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC