• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sosa: Voša sa pobjedničkim mentalitetom

Trener Vojvodine smatra da ekipa sada ima više samopouzdanja. Adams obećava golove kada počnu takmičenja.

 Sosa: Voša sa pobjedničkim mentalitetom Izvor: MONDO

"Lale" su se vratile kući. Poslije 20 dana provedenih u Antaliji, ekspedicija Vojvodine stigla je u Novi Sad u petak popodne.

Voša je u šest pripremnih utakmica ostvarila dvije pobjede, a četiri puta igrala neriješeno.

"Bilo je odlično. Posebno se to odnosi na uslove za rad, u odnosu na ovdašnje. Tereni na Veterniku su pokriveni snijegom i pitanje je kako ćemo nastaviti rad", bile su prve riječi trenera Branka Babića po dolasku u Novi Sad.

Sosa se složio sa ocjenom sportskog direktora Miodraga Pantelića, koji je apostrofirao profesionalizam na visokom nivou.

"Igrači su tokom boravka u Antaliji imali odličan odnos prema svim obavezama. Smatram da smo uradili dobar posao, ali za ocjene je još rano. Odgovore ćemo dobiti tek kad počnu borbe za bodove. Ipak, ima naznaka da smo uspjeli da napravimo pozitivni pomak u kreiranju pobjedničkog mentaliteta i samopouzdanja ekipe", nastavio je Babić.

"Na osnovu svega urađenog i viđenog, mislim da ima mesta za optimizam. Potrebno je da igrači nastave istim ritmom i u prvenstvu. Nema nikakve sumnje da će onda i rezultati biti u skladu sa ambicijama kluba", zaključio je šef struke Vojvodine.

Sadik Adams je prošao prve pripreme sa Novosađanima. Mladi napadač iz Gane, nedavno stigao iz madridskog Atletika, oduševljen je novom ekipom.

"Uživao sam na pripremama u Turskoj. Treninzi koje je sprovodio šef sa svojim saradnicima su bili naporni, ali zanimljivi. Prvi put sam sa klupskim drugovima proveo duže vrijeme zajedno. Bili smo kao porodica što mi uliva vjeru da zajedničkim snagamo možemo do trofeja u Kupu", rekao je Adams i dodao:

"Svojim igrama na pripremnim utakmicama nisam u potpunosti zadovoljan, jer znam da mogu mnogo više. Poručujem navijačima Vojvodine da će vidjeti pravog Adamsa kada počnu borbe za bodove", jasan je bio tamnoputi tinejdžer.

(MONDO, foto fcvojvodina.co.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC