• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toti: Miha, bićeš otpušten!

"Uvijek je znao kako da dospije u novinske naslove. To mu uspijeva dva puta godišnje, kada priča o Romi i meni, a treći put kada dobije otkaz".

 Toti: Miha, bićeš otpušten! Izvor: MONDO

Jednom rivali, uvijek rivali.

Trener Katanije Siniša Mihajlović "prozvao" je kapitena Rome Frančeska Totija, a ovaj mu uzvratio u predvečerje okršaja dva tima, u okviru 25. kola Serije A.

Mihajlović je izjavio da bi na Olimpijskom stadionu u Rimu volio da vidi "Totija u njegovom najboljem izdanju, samo da se uzdrži od prigovaranja sudijama".

Popularni "princ Rima" brzo je odgovorio nekadašnjem štoperu gradskog rivala, Lacija. Prvo mu je čestitao 41. rođendan, a onda...

"Mihajlović je još jednom pokazao svoje kvalitete u ophođenju prema protivnicima i navijačima. Uvijek je znao kako da dospije u novinske naslove. To mu uspijeva dva puta godišnje, kada odluči da priča o Romi i meni, a treći put kada dobije otkaz", pecnuo ga je trenutno povrijeđeni Toti.

"Siguran sam da će u Kataniji ostaviti dubok trag, kao što ga je ostavio u Bolonji".

Mihajlović je prošle sezone preuzeo Bolonju usred sezone, sa zadatkom da je spasi ispadanja, ali je sedam kola prije kraja dobio otkaz. Tim je kasnije ostvario cilj sa novim trenerom, Đuzepeom Papadopulom.

Roma je neporažena u posljednjih 14 kola i zauzima drugo mjesto na tabeli, dok je Katanija na 17. poziciji, tik iznad zone ispadanja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC