• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grof" Božović nije Elvis Prisli!

Autor mondo.rs

Ko jeste? I dalje nismo saznali...

 Trener Mladosti: "Grof" Božović nije Elvis Prisli! Izvor: MN Press - Liaison/Guliver/Getty Images

Ko je u sredu bio "superioran", a ko "Elvis Prisli"?

Izgleda da srpska fudbalska javnost neće dobiti konkretne odgovore ni dva dana posle burne Kup srede tokom koje su Crvena zvezda i Partizan plasman u polufinale izborili posle vođstva svojih protivnika na poluvremenima, a Vojvodina u retko viđenoj goleadi sa Borcem, uz rutinsku pobedu Čukaričkog u Užicu.

Besan i nedorečen, trener Mladosti iz Lučana, Nenad Milovanović, rekao je u kameru "Arene sport" još na terenu "Marakane" da je posle vođstva njegove ekipe "na scenu stupio Elvis Prisli i rešio utakmicu".

Potom je Milovanović poslao pomoćnika na konferenciju za medije, tako da ga nije bilo moguće pitati da pojasni spornu izjavu. Uradio je to dopisnik "Sportskog žurnala", na čijim se stranicama u petak našlo samo objašnjenje - ko nije Elvis Prisli.

I to je nešto…


"Zna se dobro", odgovorio je Milovanović dan posle utakmice na pitanje o tome ko je Elvis Prisli, posle čega je usledilo i dodatno pitanje da li je možda mislio na kolegu s klupe Crvene zvezde, Miodraga Božovića.

"Elvis Prisli je Elvis Prisli. Daleko od toga da sam mislio na kolegu Božovića, već ponavljam: na Elvisa Prislija".

Milovanović je odbio da komentariše suđenje arbitra iz Lovćenca, Novaka Simovića, koji je imao nekoliko spornih odluka početkom drugog poluvremena kada su crveno-beli ekspresno stigli i prestigli prednost Lučanaca, koju su pritom ostali i sa igračem manje.

"Ne želim da komentarišem suđenje", rekao je Milovanović.

Potom je, ipak, dao kakav-takav sud…

"Posle neprespavane noći mogu reći da nas je Zvezda kao domaćin dočekala izvanredno. Odradili smo odlično deo igre koji se zove blok, crveno-beli su imali samo jednu šansu u prvom delu. Svesni smo bili da će imati veći posed lopte, ali nisu nam stvarali šanse kao protiv drugih timova i iz kontre smo dali gol. Moramo da radimo na tome da kad igramo protiv jačih timova realizacija kontri bude na većem nivou", izjavio je i dodao:

"Posle izjave o Prisliju bilo bi bespotrebno komentarisati nastavak meča. Reći ću samo da je Zvezda dala lepe golove, od kojih je najlepši izjednačujući Kange".

Mladost će se narednog vikenda, u meču sa Čukaričkim takođe u Beogradu, vratiti superligaškim obavezama, a na tabeli im nedostaje bod da i matematički obezbede učešće u plej-ofu što u suštini znači i opstanak na sedam kola pre kraja.

"S Čukarički smo uvek igrali mečeve otvorenog garda. Potreban nam je još koji bod da bismo imali dobru startnu poziciju u plej-ofu. Pokušaćemo da pariramo Čuki, koliko zbog povreda, pokazaće kraj meča", rekao je Milovanović za "Sportski žurnal".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC