• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tamnoputi fudbaler pretučen u Beogradu

Sepuja Judžin (27), fudbaler Mladog radnika iz Požarevca, u subotu oko 14 časova je pretučen u beogradskom naselju Banovo brdo.

 Tamnoputi fudbaler pretučen u Beogradu Izvor: MONDO

Kako su objavile "Novosti", Judžin je dobio batine poslije kratke prepirke sa dvojicom nepoznatih muškaraca u Ulici kraljice Katarine. Igrač je prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

"Vidjela sam kad je Sepuja dolazio kući, bio je u društvu svoje djevojke M. S. (23). Nekoliko minuta poslije čula sam galamu, a onda su se čuli i udarci. Prije toga sam primjetila da neki momci stoje na ulici, ali nisam na to obratila pažnju. Nikada prije nismo imali problema sa sportistom, ali priča se da je imao neke neizmirene dugove", rekla je za "Novosti" jedna od komšinica.

Ugandski sportista je živio u Ulici kraljice Katarine nekoliko mjeseci i stanarinu mu je plaćao klub za koji je igrao.

Kako prenosi "Blic", tuča je izbila kada je Sepuja došao da pokupi stvari iz stana, a incident je izbio zbog neizmirene stanarine.

"Sepuja je toliko vikao da smo mislili da će ga ubiti. Nakon nekoliko minuta gotovo da su ga išutirali napolje. Ubrzo su došli policija i Hitna pomoć koja je odvezla fudbalera. Nisam primjetio da je neko od dvojica mladića koji su Sepuu tukli, priveden, kaže za "Blic" jedan od stanara ulice u kojoj se odigrao incident.

Fudbaler je prošao sa lakšim povredama, ima posjekotinu usne, a pomoć mu je pružena u Urgentnom centru.

Sepuja već pola godine ne nastupa za Čukarički, a nakon pozajmice Mladom radniku iz Požarevca nema fudbalski angažman. Podsjetimo, još ranije je javno iznosio zabrinutost zbog problema sa stanom.

Kao jedan od najboljih igrača Čukaričkog minule sezone, svojevremeno je zatražio raskid ugovora sa "brđanima" nezadovoljan odnosom čelnika kluba prema njemu.

Tada je kao razlog naveo da nema osnovne uslove za život. Sepui je prijetilo izbacivanje iz stana, a žalio se i da nema novca za hranu, piše "Blic".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC