• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: U Zvornik po pobjedu i rekord

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac u Zvorniku protiv Drine juri nove bodove, a ukoliko ne primi gol golman Avdukić doći će će nadomak obaranja rekorda. Zvijezda se bori za plej-of, "fenjeraš" iz Šamca dočekuje Slobodu.

 Trener FK Borac Vule Trivunović: Protiv Drine idemo na pobjedu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Pretposljednje kolo regularnog dijela sezone u Prvoj ligi RS donosi duel bivših premijerligaša, zvorničke Drine i banjalučkog Borca.

Upravo tu činjenicu naglašava trener Borca Vule Trivunović pred polazak u Zvornik.

"Drina je jako kvalitetna ekipa koja nam je pravila probleme u prvom meču ovdje u Banjaluci. To je ekipa koja ima mnogo igrača sa premijerligaškim iskustvom. Prema informacijama koje imamo oni sutrašnju utakmicu doživljavaju kao spektakl. Naravno mi to zaslužujemo, prvi smo na tabeli. Idemo u Zvornik da se nadigravamo, želimo ostvariti novu pobjedu i želimo pokušati da srušimo rekord da ne primimo gol“, rekao je Trivunović za MONDO.

Avdukić juri rekord

Golman banjalučkog Borca Asmir Avdukić 1.111 minuta nije primio gol, a još 149 minuta mu nedostaje da sruši rekord nekadašnjeg čuvara mreže Kozare, Dalibora Kozića. Ukoliko Borac ne primi gol u Zvorniku, priliku za obaranje rekorda Avdukić će imati u posljednjem kolu regularnog dijela sezone protiv Zvijezde 09.

 "Svi u ekipi su zdravi, osim Vejnovića i Delića, oni ne putuju definitivno sa ekipom. Ovo je ujedno šansa i svim ostalim igračima da pokažu da li zaslužuju dres Borca. Idemo dalje, nama je sve dobro što se sabira, to je za nas veliki plus. Hoćemo sa što većom bodovnom razlikom da završimo prvi dio sezone i spremni dočekamo plej-of", dodao je trener Banjalučana.

Iako Borac ima veliku prednost ispred Rudar Prijedora u posljednja dva kola regularnog dijela nema opuštanja, pa tako neće ni biti velike rotacije i eventualnog odmaranja igrača pred plej-of.

"Mi nemamo veliki fond igrača, to je negdje 17-18 igrača, kada imate kartone ili povrede to je taman toliko koliko vam treba za utakmicu. Svi će dobijati šansu, vodimo o svemu računa, da svi dobiju priliku da igraju, a opet ne smijemo ništa raditi na uštrb rezultata“, istakao je Trivunović.

U ostalim mečevima Zvijezda 09 će pokušati pobjedom nad Slavijom da dođe do bodova za povratak među prvih šest ekipa koje idu u plej-of.

Šestoplasirana Kozara gostuje kod Sutjeste u Foči, a Tekstilac dočekuje Podrinje u Derventi.

Svi mečevi igraju se u subotu od 16 časova.

PRVA LIGA, 21. KOLO:

Zvijezda 09 – Slavija

Drina - Borac BL

Sutjeska – Kozara

Borac Š. – Sloboda

Rudar Prijedor – Sloga

Tekstilac – Podrinje

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC