• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo Čelsiju: Jaki ste, ali ne baš!

"Svaka utakmica u Premijer ligi je teška. Ali kada je tim jak, baš jak, jak, jak, ne dozvoljava sebi da izgubi toliko bodova".

 Murinjo Čelsiju: Jaki ste, ali ne baš!  Izvor: MONDO

Žoze Murinjo dočekaće sa Interom svoj bivši klub, u prvom meču osmine finala Lige šampiona, zakazanom za srijedu (20.45). Normalno, novinari mu na svakom koraku postavljaju pitanja o Čelsiju, a Portugalac nikada nije bio čovjek koji drži jezik za zubima.

Prošle nedelje je rekao kako Čelsi i dalje igra i ponaša se po modelu koji je on uspostavio, a dva dana pred utakmicu odlučio je da prokomentariše učinak "plavaca" u Premijer ligi.

Čelsi zauzima prvo mjesto na tabeli, sa četiri boda više od Mančester junajteda, uz 19 pobjeda, četiri poraza i četiri remija na 27 utakmica. Na prvi pogled je to dosta dobro, ali...

"Svaka utakmica u Premijer ligi je teška. Ali kada je tim jak, baš jak, jak, jak, ne dozvoljava sebi da izgubi toliko utakmica i toliko bodova", rekao je Murinjo.

Dakle, ovaj Čelsi nije pretjerano jak, niti je nepobjediv. Sa 16 pobjeda na 25 mečeva Serije A, ni Inter nije najimpresivniji, ali to za Murinja nije tema.

I dok tako "pecka" svoje bivše igrače, on im poručuje da bi bio "jako tužan" ako se oni budu pretjerano radovali eventualnoj pobjedi.

"Kada bih se ja obradovao pobjedi nad njima više nego nad nekim drugim timom, oni bi takođe imali pravo da budu razočarani. Svi smo profesionalci. Neko će da pobijedi, neko da izgubi, ali to bi trebalo da bude sve".

Portugalac je sa Čelsijem osvojio dvije titule prvaka Engleske, ali nijednu Ligu šampiona, za razliku od Porta, sa kojim je to uradio u sezoni 2003/04.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC