• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Levandovski će biti spreman za revanš protiv Reala

Autor Anadolija

"Naš medicinski tim odradio je odličan posao, ali rizik je bio prevelik da bi Lewandowski igrao u prvoj utakmici. Za revanš će 100 posto biti spreman", kazao Rumenige

Fudbaleri Bajern Minhena sinoć su na domaćem terenu pretrpjeli poraz u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona od Real Madrida, rezultatom 1:2.

Tokom utakmice bilo je očigledno da Bavarcima mnogo nedostaje najbolji strijelac Robert Levandowski, koji nije mogao igrati zbog povrede. No, Karl-Hanjc Rumenige, izvršni direktor Bajerna kaže da će poljski napadač biti 100 posto spreman za revanš sa “kraljevskim klubom“.

“Naš medicinski tim odradio je odličan posao, ali rizik je bio prevelik da bi Levandowski igrao u prvoj utakmici. Za revanš će 100 posto biti spreman“, kazao je Rumenige za njemačke medije.

Levandowski je povrijedio rame prošlog vikenda u derbiju Bundeslige protiv Borusije Dortmund koji je Bajern dobio rezultatom 4:1. Poljak ove sezone igra sjajno i u 42 takmičarske utakmice postigao je 38 golova.

Bajern je u prvom poluvremenu poveo golom Artura Vidala, koji je nešto kasnije promašio penal. U nastavku Real je golovima Kristijana Ronalda preokrenuo rezultat i slavio sa 2:1. Revanš susret između Reala i Bajerna igraće se 18. aprila na stadionu Santjago Bernabeu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC