• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Sve je u našim rukama

Još četiri dana su ostala do nastavka šampionske trke. Partizan će u odbranu titule krenuti sa druge pozicije, sa tri koraka zaostatka za Crvenom zvezdom.

 PARTIZAN: Sve je u našim rukama Izvor: MONDO

Za subotnju utakmicu u Čačku izabranici Gorana Stevanovića spremaće se u miru. Naime, klub je odlučio da novinarima zabrani ulazak na treninge u "Zemunelo" u srijedu i petak, da javnosti ne bi mogli da prenesu kako teče "finalna glazura" šampiona. Mada, manje-više, zna se u kom sastavu će Partizan izaći na megdan Borcu. Očekuje se da "Plavi" ukaže povjerenje sljedećoj jedanaestorici: Mladen Božović - Kamberović, Marko Jovanović, Krstajić, Lomić - Petrović, Fejsa - Tomić, Saša Ilić, Davidov - Kleo.

"Svi su dobili šansu na pripremama. Niko ne može da se požali na minutažu. Teren je odlučio ko će igrati", jasan je Stevanović.

"Prezadovoljan sam disciplinom i radom tokom priprema. Ciljevi u Partizanu su dobro poznati, a to su: trofeji, trofeji, trofeji... Sve osim toga je promašaj", dodao je Goran Stevanović.

Partizan je u kontrolnim mečevima primio 13 golova. Odbrana je u potpuno novom ruhu pošto je sa spiska prvotimaca precrtan Nenad Đorđević i neophodno joj je vrijeme da se uigra. Štoperski par predstavljaće spoj mladosti (Marko Jovanović) i iskustva (Mladen Krstajić).

"Velika je čast naslijediti takvog igrača kakav je Nenad Đorđević. Klub se odrekao njega, a meni pružio šansu", poručio je ponosni Marko Jovanović.

"Naravno da nam je cilj dupla kruna. Tri boda zaostatka u prvenstvu su dostižna, derbi se igra na našem stadionu. Ako ponovimo partije s kraja jesenjeg dijela sezone, neće biti problema. Sve zavisi od nas", zaključio je mladi reprezentativac Srbije.

Za Radosava Petrovića će proljećne partije biti od izuzetnog značaja. Osim što želi pehare u crno-bijelom dresu, pokušaće da dokaže selektoru Radomiru Antiću da nije pogriješio što mu je do sada ukazivao povjerenje i povede ga na Mundijal u Južnu Afriku.

"Zašto da ne pobijedimo sve utakmice na proljeće?", pita se Petrović.

"Prošle godine smo u tom periodu dobili 17 od 19 mečeva, računajući i Kup. Remizirali smo samo sa Zvezdom, a nismo pobijedili ni Jagodinu, kada nam to više nije bilo važno", nastavio je mladi vezista.

Petrović tvrdi da neće pratiti rezultate komšija.

"Ne interesuju nas. Treba da pobijedimo sve utakmice do derbija, a onda je sve u našim rukama", završio je Radosav Petrović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC