• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević: Krupa ispunila obećanje

Autor mondo.ba

Strateg ekipe Krupe, Slobodan Starčević sijao je od zadovoljstva nakon sjajne igre i ubjedljive pobjede njegovog tima nad tuzlanskom Slobodom od 3:0.

 Slobodan STarčević i Vlado Jagodić poslije Krupa - Sloboda 3:0 Izvor: MONDO/Samir Cacan

Na taj način Krupljani su ispunili obećanje dato prije meča sa crveno-crnima i svojim vjernim navijačima priuštili veličanstveno praznično popodne koje ni jaka kiša koja se spustila u kanjon Vrbasa nije mogla da pokvari.

"Već u utakmicama sa Radnikom ovdje, u Krupi na Vrbasu, te Željezničarom u Sarajevu, mi smo nagovjestili da nivo igre podižemo na viši stepen, te da je sljedeći stepenik izlazak iz rezultatske krize. Ovaj trijumf nad Slobodom je ubjedljiv, ali je i više nego teško izvojevan jer su Tuzlaci sve do 80. minute i našeg drugog gola bili ravnopravan protivnik zbog čega ni za trenutak nismo smjeli da se opustimo. Srećom po nas, maksimalno smo iskoristili sve njihove greške i kreirali zaista kvlaitetan finiš. Ono što sve nas u klubu posebno raduje, jeste da je naše dijete, mladi Zoran Šamara, postigao svoj prvijenac u Premijer ligi što će mu, siguran sam, biti dodatni stimulans za budućnost. I ne samo njemu", istakao je Starčević, a prenio klupski sajt.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Iako je u Krupi na Vrbasu, trener Slobode Vlado Jagodić , najavio da će Tuzlaci nastojati da se domaćinu revanširaju za najteži ovosezonski poraz (0:3), doživljen još krajem avgusta prošle godine, to se nije desilo i njegov tim je ponovo doživio rezultatski neuspjeh, i to istim rezultatom.

"Kao prvo, čestitke Krupi na pobjedi, a što se tiče nas i naše igre, ova utakmica zahtijeva jednu dublju analizu. Domaćin nam je omogućio da odradimo trening na ovom terenu i naviknemo se na vještačku travu, ali nam to, izgleda, nije koristilo iako smo došli sa namjerom da ostvarimo dobar rezultat i osvojimo sva tri boda. Zaista smo naivno primili sva tri gola, a moram da kažem da je vezni red Krupe odigrao jednu sjajnu utakmicu i ti igrači su praktično i dobili ovaj meč. Mi kako smo odigrali, realni nismo ni zaslužili da postignemo pogodak. Ono što je još poraznije po nas, jeste da nismo iskoristili poraz Radnika u Mostaru, te da se sad i Krupa ravnopravno uključila u borbu za četvrtu poziciju koja bi mogla da donese izlazak u Evropu", naglasio je vidno razočarani Jagodić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC