• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Teri: Čeril "šutnula" Ešlija Kola!

Pop zvezda Čeril Kol saopštila je da se razvodi od fudbalera Čelsija i reprezentativca Engleske, koji ju je varao "uzduž i popreko".

 Novi Teri: Čeril "šutnula" Ešlija Kola! Izvor: MONDO

Šta se to događa sa fudbalerima Čelsija? Mnogi će reći - ništa naročito, rade to i njihove kolege, samo umiju bolje da se sakriju.

Engleskim medijima, uvek željnim skandala, očigledno ne može da promakne ništa.

Taman što je Džon Teri izgladio problem sa svojom suprugom, povodom avanture sa nekadašnjom ženom Vejna Bridža (Mančester siti), na naslovnim stranama našla se vijest da je u prevari uhvaćen i Ešli Kol!

Reprezentativni lijevi bek bio je, izgleda, dosta aktivniji od kapitena svoje ekipe. Mediji ga povezuju sa čak pet žena, uključujući sekretaricu Liverpula (!) Viki Gaf, a izvjesna En Korbit tvrdi da je sa njim spavala ljetos, tokom Čelsijeve turneje po SAD.

Navodi se da je Kol u više navrata dovodio djevojke u karantin, noć uoči utakmica koje je Čelsi igrao u gostima, što predstavlja ozbiljan prekršaj klupske discipline...

Šta god da je od toga istina ili trač, Čeril Kol je odlučila da ne želi to da trpi, pa je u utorak saopštila da pokreće brakorazvodnu parnicu.

"Čeril se razvodi od svog muža Ešlija Kola. Ona moli medije da u ovom teškom periodu poštuju njenu privatnost. Nemamo više šta da saopštimo", stoji u obraćanju PR agencije "Supersonik".

Čeril Kol je članica britanske pop grupe "Girls Aloud", a nedavno je izbacila i solo album.

Na skandal je, doduše nezvanično, reagovao i vlasnik Čelsija Roman Abramovič, koji svom fudbaleru priprema drastičnu kaznu. Nagađa se da li će ona biti samo novčana, ili će Kol morati da potraži novi klub.

Informacije iz Španije kažu da su Real i Barselona već pripremili po 25 miliona funti, ali Kolov bliski prijatelj rekao je specijalizovanom fudbalskom sajtu "Sokernet" da on za sada nema namjeru da ide iz engleskog fudbala.

"Njegov privatni život je njegova stvar. Jasno je da se vodi medijska kampanja protiv Ešlija i da je on poludio zbog svega. Ako se nastavi sa ovim, vjerujem da će mnogi fudbaleri potražiti spas u inostranstvu. Ipak, Ešli trenutno ne razmišlja na taj način".

Ešli Kol i tri godine mlađa Čeril u braku su od 2006.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC