• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Runi nemilosrdan, povratak Vidića

Nemanja Vidić pojavio se na terenu poslije skoro dva mjeseca, a Mančester junajted slavio rutinsku pobjedu nad Vest Hemom - 3:0 (1:0).

 PREMIJER: Runi nemilosrdan, povratak Vidića Izvor: MONDO

Vejn Runi bio je dvostruki strijelac, u 38. i 55. minutu. Konačan rezultat postavio je "rezervista" Majkl Oven deset minuta prije kraja.

Runi je svoj učinak popravio na impresivnih 19 pogodaka u posljednjih 19 mečeva u svim takmičenjima. Ove sezone je zatresao mrežu ukupno 27 puta, od toga 23 u Premijer ligi. Oba pogotka u susretu sa "čekićarima" postigao je glavom, na centaršuteve Antonija Valensije.

I dok su Runijeve sjajne partije odavno postale normalna pojava, prisustvo Nemanje Vidića u posljednjoj liniji obradovaće Aleksa Fergusona i sve navijače Junajteda.

Reprezentativac Srbije konačno je sanirao povredu noge, podigao nivo fizičke pripremljenosti i našao se u startnoj postavi. Prema prvim komentarima engleskih medija - odigrao je savršeno.

Iako se očekivalo da mu partner bude Rio Ferdinand, Ferguson je dosta taktizirao zbog finala Liga kupa protiv Evertona u nedjelju, pa se na poziciji drugog štopera našao Ves Braun.

Mančester junajted sa 60 osvojenih bodova je i dalje drugi na tabeli, sa bodom manje, a sada i utakmicom više od Čelsija, koji u subotu u okviru 28. kola dočekuje Mančester siti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC