• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: A smišljali su decenijske planove bez Zvezde

Predsjednik Crvene zvezde, Vladan Lukić, obratio se navijačima dva dana pred nastavak šampionskog pohoda.

 Lukić: A smišljali su decenijske planove bez Zvezde Izvor: MONDO

Lukić se osvrnuo na težak period kroz koji je prošla "njegova uprava" i dobre rezultate koje je ekipa postigla. Ujedno, najavio je proljećne borbe za nacionalni fudbalski tron.

"Iza nas je istorijska jesen. Pričaće se jednog dana o tome kako se ponižena i opljačkana Crvena zvezda podigla iz pepela i sa novom energijom, nošena snagom svojih pristalica, ostavila sve protivnike iza sebe osvojivši 'jesenju titulu", počeo je prvi čovjek crveno-bijelih.

"Pred nama je teško proljeće. Zvezda koja je ponovo moćna poremetila je planove mnogima u srpskom fudbalu koji su bili jaki na našoj slabosti. Već su smišljali decenijske planove o srpskom fudbalu bez Zvezde. Kako naš narod kaže - kada nema mačke, miševi kolo vode. Snažna Zvezda im je ove jeseni poremetila namjere. Zato su se čitave zime organizovali, spletkarili i pripremali kako da nas zaustave. Neka rade šta hoće. Spremni smo da odgovorimo na njihova podmetanja, spletkarenje, potplaćivanje i prljave kampanje".


Lukić tvrdi da Zvezdu ništa i niko neće zaustaviti.

"Na terenu će se boriti igrači kojima je crveno-bijeli dres svetinja, koji ginu za svoj klub, koji ostavljaju srce na terenu i koji znaju da je privilegija biti igrač najtrofejnijeg srpskog kluba. Takvi su nam igrači ali i svi koji su sa njima - treneri, članovi uprave, zaposleni u klubu"...

On je pozvao navijače da budu uz ekipu, ne samo kada je domaćin već i na gostovanjima.

"Hajde da zajedno živimo ovu istorijsku sezonu. Sezonu koja traži samo one koji vjeruju, koji su hrabri i kojima je srce crveno-bijelo. Jednog dana bićemo ponosni na to šta smo uradili ove sezone. Sada udaramo temelje nove i moćne Zvezdu koju ćemo da ostavimo našoj djeci da nastave da je čuvaju i čine još jačom. Svi dajemo doprinos da Zvezda bude jača i svi smo jedno. Samo tako složni i jaki smo nepobjedivi, a Zvezda moćna", poručio je Vladan Lukić na zvaničnog klupskom sajtu.

Predsjednik Zvezde je donio odluku da ulaz na utakmicu protiv Jagodine u Beogradu (subota, 16.00) bude besplatan.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC