• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević otišao, Žižović novi trener Radnika!

Autor mondo.ba

Promjena na klupi semberskog premijerligaša.

 Mladen Žižović novi trener FK Radnik Izvor: Bojan Jakovljević, mondo.ba

Loši rezultati Radnika u Ligi za šampiona BiH i samo tri osvojena boda u sedam utakmica, donijeli su smjenu na klupi Bijeljinaca.

Dosadašnji trener Nebojša Milošević odlučio je da napusti klupu semberskog premijerligaša, a iz Radnika su poručili da će do kraja sezone ekipu predvoditi njegov dosadašnji asistent Mladen Žižović.

POVEZANE VIJESTI

Nakon odličnih rezultata u regularnom dijelu sezone, plasmanom u Ligu za prvaka Radnik je ostvario planirani cilj, ali su nakon podjele lige rezultati bili ispod očekivanja, pa je Milošević odlučio da ode.

Rukovodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Mladenom Krstajićem prihvatilo je ovakvu odluku, pa će priliku u preostala tri kola dobiti Žižović, kojem će ovo biti prvi samostalni posao.



Radnik će u narednih 270 minuta sezone pokušati da zadrži trenutnu poziciju na tabeli. Ukoliko Sarajevo osvoji Kup BiH, četvrto mjesto na kraju sezone vodiće u kvalifikacije za Ligu Evrope, tako da će Žižović imati zadatak da u duelima sa Slobodom, Zrinjskim i Željezničarom osvoji dovoljan broj bodova kako bi Radnik izborio plasman na međunarodnu scenu.

Radnik je bodovno izjednačen sa tuzlanskom Slobodom. Obje ekipe imaju po 40 bodova, dok je Krupa sakupila bod manje.

Podsjetimo, Bijeljinci su u sezoni ušli sa Slavkom Petrovićem na klupi. Srpski stručnjak prošle sezone donio je Radniku dva trofeja - Kup BiH i Kup RS, ali je nakon šest kola tekućeg prvenstva odlučio da pređe u Željezničar.



Milošević je naslijedio Petrovića i na 16 utakmica u prvom dijelu prvenstva ostvario učinak od osam pobjeda, pet remija i samo tri poraza. Ipak, u Ligi za prvaka Radnik nije ostvario niti jedan trijumf (tri remija i četiri poraza), pa je razlaz sa srpskim stručnjakom bio neminovan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC