• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reč predsednika o derbiju: Vučelić i Mijailović

Autor mondo.rs

Pred nama je finale Kupa Srbije, evo šta o toj utakmici kažu predsednici dva najveća srpska kluba i FS Srbije.

 Finale Kupa Srbije FK Partizan FK Crvena zvezda izjave predsjednika Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj ulici (prenos na TV Arena Sport), fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sastaće se u finalu Kupa Srbije.

Crno-beli žele da pobedom dođu do "duple krune", a crveno-beli da se revanširaju najvećem rivalu za oduzetu titulu.

Ko će se radovati, videćemo. Predsednici oba kluba veruju da će baš njihovi igrači podići trofej. Evo šta su poručili u programu utakmice koji je objavio FS Srbije.

Milorad Vučelić: "Teška sezona je iza nas. Partizan je promenio trenera, krenuo od nule, ali stigao do niza dostojnog šampiona. Sa verom u stručni štab, igrače i menadžment, danas ovde stojimo uspravne glave boreći se za novi trofej Kupa Srbije. Igramo protiv našeg večitog rivala, što je najveći izazov i za trenera igrače i publiku. 'Parni valjak' je spreman! On melje i donosi bolje sutra! zato idemo po još jedan trofej. Napred Partizan!".

Svetozar Mijailović: "U svojoj bogatoj istoriji, Crvena zvezda je podigla trofej namenjen pobedniku nacionalnog Kupa čak 24 puta, ubedljivo najviše od svih ostalih. Ovo takmičenje, baš iz tog razloga, za nas ima izuzetan značaj. Imamo jasan cilj, da ispunimo želju svakog našeg navijača i da nakon pet dugih godina ponovo osvojimo ovaj trofej. Sada je vreme da igrači pokažu snagu i da u ovom, nimalo lakom trenutku, zauvek svoja imena upišu u istoriju Crvene zvezde. Susret 'večitih rivala' oduvek nosi posebnu težinu i veći pritisak nego ostale utakmice. Ovoga puta, on će direktno odlučiti osvajača Kupa. Sve to nam govori da je pred nama izuzetno uzbudljiv meč, u kojem će obe ekipe ostaviti poslednji atom snage na terenu, a svi ćemo, nesumnjivo, uživati u lepom fudbalskom ambijentu".

Svoj komentar o predstojećoj utakmici dao je i predsednik FSS, Slaviša Kokeza: Predstojeće finale donosi nam susret velikih rivala, 'večiti derbi' duel koji mnoge globalne medijske institucije svrstavaju među 'top pet' u svetu. I sama ta činjenica, rekao bih i privilegija, obavezuje nas da 27. maja u svet pošaljemo sliku koja će biti ponos fudbalske Srbije. Strast na terenu i emocija na tribinama je ono što susret Crvene zvezde i Partizana čini među najvećim na planeti, a obaveza svih učesnika jeste da sve ostane u granicama sporta i fer-pleja. Tim povodom, poželeo bih svim akterima da uživaju u meču koji je bio, jeste i ostaće praznik fudbala".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC