• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je dovoljno 42 miliona evra?

Autor mondo.rs

Pa, teško...

U Interu su morali da se pomire sa činjenicom da ih Antonio Konte neće trenirati naredne sezone, isto koliko i Dijego Simeone i Maurisio Poketino, ali jednako visoko pucaju i na tržištu igrača.

"Višak" u timu Real Madrida, 80 miliona evra plaćena zvezda Svetskog prvenstva u Brazilu 2014, Džejms Rodrigez, prva je i osnovna meta "nerazura" ovog leta.

Momak kojeg želi više klubova, među kojima i Mančester junajted, realna je meta s obzirom na to da nije krio, i ne krije, da želi da ode kako bi bio standardan i ostvario u potpunosti dečačke ambicije, ali je pitanje samo koja će suma zadovoljiti predsednika kluba Florentina Pereza.

Inter je ponudio 42 miliona evra, što znači da bi Real trebalo da pristane na otprilike polovinu novca koju je pre tri sezone, u afektu posle sjajnih Rodrigezovih igara na Mundijalu, platio Monaku.

Milanski klub zainteresovan je i za odlazećeg defanzivca Reala, Pepea, kojem ističe ugovor na kraju sezone i koji je, za razliku od Rodrigeza, rekao da će do poslednjeg časa čekati eventualnu ponudu madridskog kluba za nastavak saradnje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC