• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počela prodaja ulaznica za meč BIH - Grčka

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Ulaznice za predstojeći kvalifikacioni susret između Bosne i Hercegovine i selekcije Grčke u Zenici 9. juna ove godine puštene su jutros u prodaju.

 Počela prodaja ulaznica za meč BIH - Grčka Izvor: MONDO/Samir Cacan

Za veoma važnu utakmicu s “Helenima” vlada veliko interesovanje. Za utakmicu je štampano 10.580 ulaznica i to po cijenama od 40 KM za zapadnu tribinu, 30 KM za istočnu, te po 20 KM za južnu i sjevernu tribinu stadiona Bilino Polje.

Za “obične” građane u redovnu prodaju je pušteno 5.465 ulaznica, a jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice i to uz pokaz ličnog dokumenta.

Preostalih 4.500 ulaznica rezervisano je za fudbalere i stručni štab, stručne štabove ostalih reprezentacija, klubove, institucije državnih i entitetskih nivoa, istaknute sportske radnike. administraciju i članove organa Fudbalskog saveza BiH, sponzore i partnere, te organizovane navijačke skupine.

Fudbalskom savezu Grčke pripada 650 ulaznica, od čega 500 za navijače koji će biti smješteni na sjevernoj tribini stadiona u Zenici.

Bosna i Hercegovina se trenutno nalazi na trećoj poziciji grupe H s deset osvojenih bodova i bodom manje od selekcije Grčke, direktnog konkurenta za drugu poziciju.

Podsjećamo, reprezentacije BiH i Grčke već su se ranije sreli u kvalifikacijama, a rezultat je bio 1:1. Nakon ovog susreta “zmajeve” očekuje gostovanje na Kipru i kod Gibraltara, te dočekuje Belgiju, a posljednju kvalifikacionu utakmicu igrat će na gostovanju kod Estonije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC