• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan ima samo jednu dilemu pred finale

Autor mondo.rs

Krilni napadač ili ofanzivni vezista, koga u startnu postavu?

Još samo tri dana do finala Lige šampiona!

Juventus ili Real Madrid, ko će u subotu podići "ušati pehar" na stadionu "Milenijum" u Kardifu?

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

  • Juventus

    56.14% (32)

  • Real Madrid

    43.86% (25)

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati

Dok navijači nestrpljivo čekaju početak utakmice, u klubovima se vredno radi. Napetost raste, detaljnim analizama traži se najslabija tačka rivala, smišljaju se taktike, kombinuju akcije i uigravaju timovi.

Kada su u pitanju timovi poput Real Madrida i Juventusa, unapred se zna većina igrača koji će od prvog minuta istrčati na teren, ipak, nekada je i samo jedna promena dovoljna da se nadmudri i zbuni protivnik

Trener Madriđana, Zinedin Zidan, kaže da ima samo jednu dilemu u vezi sa startnom postavom - nije odlučio da li će na teren oporavljeni Geret Bejl ili Isko, nedavno izabran za najboljeg igrača Španije u sezoni 2016/17.

Anketa

Da li je Isko zaslužio da bude najbolji igrač sezone u Španiji?

  • Jeste

    60% (21)

  • Nije

    40% (14)

Da li je Isko zaslužio da bude najbolji igrač sezone u Španiji?

Rezultati


"To će biti teška odluka. To su dva veoma dobra igrača, veoma važna našoj ekipi. Bejl je igrao manje, ali se oporavio od povrede, a već svi znamo kakav igrač je Isko", rekao je Zidan.

Bejl je bio starter u ekipi sve dok pre tri meseca nije povredio desni skočni zglob igrajući za reprezentaciju Velsa. Isko ga je uspešno zamenio i nametnuo se kao jedan od najvažnijih igrača.

"Kakvu god odluku da donese Zidan, to je finale. Potpuno ga razumem. Mislim da je Isko bio fantastičan. Igra veoma dobro u poslednjih nekoliko nedelja i mnogo je pomogao ekipi", rekao je 27-godišnji Bejl.

Bejl nije mnogo igrao u drugom delu sezone, a zbog povrede je propustio revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena i oba polufinalna meča sa Atletikom iz Madrida. On je rekao da se oporavio, ali da nije 100 odsto spreman.

Zidan, takođe, razmatra mogućnost da obojica budu istovremeno na terenu.

"Oni mogu da igraju zajedno. To se dogodilo u 16 utakmica ove sezone i možda će se dogoditi u finalu", poručio je Francuz.

Čak se i trener Juventusa Masimilijano Alegri uključio u debatu, rekavši da se karakteristike ekipe Reala značajno menjaju u zavisnosti koji je sastav u igri.

"Oni sa Bejlom dobijaju dubinu, a ako igra Isko, on je veći tehničar", rekao je trener italijanskog šampiona.

Ukoliko Zidan odluči da obojica igraju od početka, iz startne postave ispašće Karim Benzema. Ako Isko ostane na klupi, onda će Real imatri trojicu napadača u liniji - Bejl, Benzema, Ronaldo. Ako Bejl ostane na klupi, onda će u špicu biti Ronaldo i Benzema, a Španac odmah iza njih.

Bejl je postigao gol za Real u finalu Lige šampiona 2014. godine, a bio je starter i u prošlogodišnjem finalu. Isko je u oba finala ušao sa klupe u drugom poluvremenu.

Na ovu temu govorio je i kapiten Madriđana, Serhio Ramos, koji ima priliku da osvoji treći pehar Lige šampiona sa "kraljevskim klubom".

"Bejl nije u istoj formi kao Isko, ali odluku o tome ko će igrati moraće da donese Zidan", poručio je sjajni defanzivac i dodao da bi želeo da Isko još dugo ostane u Real Madridu, iako se već uveliko priča o njegovom odlasku.

Anketa

Šta mislite, koga će Zinedin Zidan staviti u startnu postavu?

  • Iska

    64.29% (9)

  • Bejla

    14.29% (2)

  • obojicu

    14.29% (2)

  • nijednog

    7.13% (1)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC