• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo Perez nikome nije rekao: Zizu, ostani zauvek!

Autor mondo.rs

Predsednik Real Madrida, koji je poznat po tome što se rastaje sa trenerima čim se dese prvi problemi i "dva" loša meča, poručio je da Zinedin Zidan može da ostane u ovom klubu zauvek.

Real Madrid ne prašta samo neuspehe, već i nekoliko loših mečeva.

To najbolje znaju treneri "kraljevskog kluba" koji bi i nakon odličnog perioda, osvojenih titula i stvorenog sistema dobili jedno "doviđenja", naročito u eri predsednika Florentina Pereza. Stoga se spekulisalo da ni Zinedin Zidan nije sasvim siguran...

Francuski trener je za samo 18 meseci Real Madridu doneo Primeru i dve Lige šampiona, a to je "ganulo" Florentina Pereza koji je Zizuu poručio što nije nijednom njegovom prethodniku.

"Zidan može da ostane u Real Madridu do kraja života. Zauvek!", kazao je ponosni predsednik najdominantnijeg kluba planete za radio "Kadena Ser" i tako otvoreno poručio da će u narednim danima produžiti ugovor sa jednim od najperspektivnijih trenera sveta.

Perez ne misli samo da je Zizu perspektivan, nego...

"Svaki navijač Real Madrida mu je veoma zahvalan. Podigao nas je i kada kao igrač stigao 2001. godine i kada je bio najbolji fudbaler sveta, a sada je najbolji trener planete. Vodi klub tek 17-18 meseci i uradio je toliko toga", naveo je predsednik.

Međutim, Zidan ne želi da priča o budućnosti.

Perez to objašnjava time da nije želeo da stavlja pritisak na sebe i uopšte ljude sa kojima će pregovarati, a Zidan je naveo da je presrećan zbog učinjenog u ovoj sezoni.

"Ne mogu da kažem da ću ostati ovde do kraja života, ali sam veoma zahvalan klubu koji mi je toliko toga pružio. Igrao sam ovde dugo i srećan sam sa svakim igračem u timu. Svaki od njih je odigrao neku ulogu i to je bio ključni faktor", zaključio je Zidan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC