• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veterani Borca na "vječite", Hajduk, Udineze...

Autor mondo.ba

Peti Međunarodni turnir fudbalera veterana "El-Stil Savičenta kup" u Istri (Hrvatska) biće održan u petak i subotu, 9. i 10. juna, na kojem će učestvovati nekadašnje zvijezde klubova sa prostora bivše Jugoslavije, ali i iz ”liga petice".

 "El-Stil Savičenta kup" u Istri: FK Borac, Zvezda, Partizan, Sarajevo, Hajduk... Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Bosnu i Hercegovinu će predstavljati banjalučki Borac i Sarajevo, iz Srbije će doputovati veterani Crvene zvezde i Partizana, biće tu i splitski Hajduk, a Hrvatsku će predstavljati još Rijeka, Cibalija, Istra i domaćin Svetvinčenat, prenijela je agencija "Anadolija".

POVEZANE VIJESTI

Od tzv. "velike četvorke" iz bivše Jugoslavije nedostajaće Dinamo iz Zagreba, ali tu je ljubljanska Olimpija i italijanski Udineze, kao i ekipe sponzora turnira El-Stil i Maling.

Specijalni gosti turnira u mjestu udaljenom 20 kilometara od Pule biće nekadašnje super zvijezde iz lige bivše SFR Jugoslavije Miloš Šestić, Dragan Džajić, Miloš Đelmaš, Dževad Prekazi, Džoni Vilson, Nikica Cukrov, Ivica Šurjak...

”Zanimanje za projekt izrazila je i Evropska fudbalska federacija, te postoji mogućnost da već ove godine njihov izaslanik bude jedan od gostiju El-Stil Savičenta kupa”, istakao je Pero Plavšić, direktor turnira koji svake godine poprima sve veće interesovanje u zemljama regije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC