• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zlatane, hvala, ali zbogom"

Autor mondo.rs

Ovako otprilike glasila je poruka zvaničnika Mančester junajteda koji su saopštili Zlatanu Ibrahimoviću da mu neće biti ponuđen novi ugovor.


Odlična sezona u kojoj je postigao 28 golova i tokom koje je učestvovao u osvajanju tri trofeja - nije bila dovoljna kako bi fudbalski veteran Zlatan Ibrahimović (35) zaslužio novi ugovor.

Prema pisanju britanskih medija to je odluka koju je rukovodstvo Mančester junajteda saopštilo švedskom napadaču, a prema svemu sudeći tome je značajno doprinela i povreda ligamenata kolena koja ga je sprečila da odigra poslednjih mesec dana sezone.

Bez obzira i na to što se oporavlja "kao lav", i to što je već počeo da radi sa loptom (!!!), Junajted neće produžiti ugovor sa njim i okrenuće se nekim drugim opcijama.

Agent Zlatana Ibrahimovića poručio je da njegov klijent ima još najmanje dve godine fudbala u nogama i da će stigurno ostati u Evropi, pošto se veliki broj klubova raspituje za njega, ali je pitanje da li će to biti i na Ostvrvu.


Junajted će tokom leta morati da dovede najmanje jednog napadača, a za sada se najviše spomnju Alvaro Morata, Andrea Beloti i Romelu Lukaku.

Antoan Grizman, "prvi pik" Žozea Murinja, poručio je da ostaje u Atletiku, no teško da će to biti signal za "đavole" da tek tako odustanu od jednog od najboljih fudbalera sveta koga žele u svojim redovima već dve godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC