• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten: Nema umora! Selektor: Najjači smo!

Autor mondo.rs

"Verujte mi u ovu utakmicu svi ulaze kao u prvo kolo šampionata", kazao je kapiten reprezentacije Branislav Ivanović i odbacio priče o umoru zbog finiša sezone. "Mislim da smo najkvalitetnija ekipa u ovoj grupi", dodaje Muslin.

 Kapiten: Nema umora! Selektor: Najjači smo! Izvor: MN PRESS

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da predstojeća utakmica protiv Velsa ima veliki značaj za tim, kao i da bi eventualnom pobedom...

"Mogu da kažem da je sutrašnja utakmica s Velsom vredna šest bodova. Moraćemo mnogo toga da uradimo da bismo došli do dobrog rezultata, ali mi smo spremni i učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Ivanović novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija će u nedelju dočekati Vels u šestom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godinu u Rusiji.

Ekipa Slavoljuba Muslina je prva na tabeli sa 11 bodova, dok je Vels treći sa sedam.


"Nije lako ni doći, a ni odbraniti prvo mesto. Sada kada se bliži kraj kvalifikacija svaka utakmica ima veći težinu. Ova je jedna od ključnih utakmica generacije. Imamo još pet utakmica do kraja. Bićemo oprezni", rekao je on.

Upitan da li je zbog skorog završetka sezone prisutan umor, Ivanović je kazao da su svi igrači imali vremena da se odmore.

"Verujte mi u ovu utakmicu svi ulaze kao u prvo kolo šampionata. Imali smo dosta vremena za odmor, a sada i dve nedelje dobrog rada. Svi su fizički spremni za 90 minuta borbe. Očekujem to i od Velsa. Ovo je za njih možda poslednja šansa da se vrate u borbu za Rusiju. Sigurno se nisu otpisali, jer žele sebe da vide u Rusiji", rekao je Ivanović.

Izvor: MN PRESS


Prethodni put kada je Vels gostovao u Srbiji 2012. godine, a tada su ih "orlovi" u Novom Sadu sa 6:1. Na pitanje velških novinara da li će taj meč imati uticaj na sutrašnjoj utakmici, Ivanović je rekao da se mnogo toga promenilo.

"Imali su mnogo uspeha od tada, to vam je bila prekretnica. Ne vidim nikakvu konekciju između ove dve utakmice. Ovo je za nas jedna od najvažnijih utakmica. Takve utakmice se ne dešavaju često. Očekujem u potpunosti drugačiju", rekao je on.

Ivanović je kazao da je svestan koliki značaj ima Garet Bejl za reprezentaciju Velsa, ali je kazao da on ne čini ekipu i da je siguran da će Vels pokazati kompaktnu igru.

SLAVOLJUB MUSLIN: NAJJAČI SMO U GRUPI

Izvor: MN PRESS


Selektor Slavoljub Muslin misli da Srbija može da dobije svaku reprezentaciju.

"Imamo kvaliteta da dobijemo sve, što smo i pokazali. Nismo izgubili ni jedan meč od početka i sada sve zavisi od nas. Mislim da smo najkvalitetnija ekipa u ovoj grupi, imamo dobre igrače... Bitno je da ne pravimo individualne greške, da ih eliminišemo, da budemo još efikasniji. Ne zavisi sve samo od nas zato što smo prvi u grupi i što imamo tu malu zalihu, već po kvalitetu, po igri i mogućnostima. Mislim da možemo da završimo prvi u grupi", rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

On je dodao i da je sutrašnji protivnik veoma jak i ima mnogo iskustva u velikim mečevima. Ponovio je da su upoznati sa svim njihovim adutima, ali da nije slučajnost što smo prvi.

Muslin je kazao i da nema mnogo zamerki na igru ekipe, kao i da ga raduje borbenost.

"Treba da odigramo svih 90 minuta maksimalno, na našem nivou. Ukoliko tako bude odmah se vidi rezultat. Tako je bilo i na prethodnim utakmicama", rekao je Muslin.

Izvor: MN PRESS


Selektor Srbije je rekao da nema dilemu ko će biti ekipi, kao i da je se mnogo toga promenilo na dobro od prvog okupljanja na početku priprema.

"Svakako se mnogo toga promenilo, poboljšalo. Imamo neke naše stvari koje su sigurne, bolju igru, čvršću, dobru organizaciju koja može da bude još bolja. I kada je rezultat bio loš, verovali smo da možemo, što se pokazalo i protiv Gruzije, Velsa i Irske. Mogu da osetim na svakom okupljanju da je sve bolje. Nadam se da ćemo nastaviti da napredujemo", rekao je Muslin.


Utakmica između Srbije i Velsa igraće se u nedelju od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Prema nekim informacijama do sada je prodato oko 30.000 ulaznica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC