• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Jedan tim - jedna Srbija!

Autor mondo.rs

FK Partizan dao podršku reprezentaciji pred duel s Velsom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i pozvao navijače da dođu da podrže "orlove".

 FK Partizan podržava Srbiju protiv Velsa Izvor: MN PRESS

FK Partizan zvanično je podržao reprezentaciju Srbije dan uoči vrlo važne utakmice protiv Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Crno-beli su pozvali su sve svoje navijače, koji već danima slave "duplu krunu", da pozitivnu enegiju prenesu na tribine stadiona "Rajko Mitić" i da podrže "orlove" u pohodu na Mundijal.

"Već petnaest dana crno bela Srbija slavi duplu krunu koju su osvojili fudbaleri Partizana. Sutra je dan kada se ta pozitivna energija, spoznaja pobede i uspeha, treba preseliti na tribine stadiona, na kome naš nacionalni tim igra jedan od odlučujućih susreta kvalifikacija za svetsko prvenstvo. U meču protiv reprezentacije Velsa, Mitrović, Tošić, Rukavina, Stojković, Obradović, Fejsa, Natasić i drugovi računaju na nas i našu podršku", piše u poruci iz Humske 


Partizan ističe da je u ovom trenutku vrlo važno da svi budu uz Srbiju i pomognu joj koliko god mogu u jednoj od odlučujućih utakmica.

"FK Partizan poziva sve svoje navijače da dođu na meč, podrže Srbiju u borbi za Rusiju jer, važno je da se pobedi, važno je i pomoći im da pobede, a mi znamo kako se to radi. Jedan tim, jedna reprezentacija, jedna zemlja, Srbija", stoji na kraju poruke.

Utakmica između Srbije i Velsa igra se u nedelju od 20.45 na stadionu Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC