• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Srbija - Vels, maksimalna bezbednost

Autor mondo.rs

"Mi smo ovoj utakmici koja je visokog rizika preduzeli maksimalni nivo bezbednosti", rekao komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Ljubisav Sekulić.

 Fudbal Srbija Vels, bezbjednost Izvor: MONDO

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Ljubisav Sekulić rekao je u subotu da su ta organizacija i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeli sve mere bezbednosti kako bi predstojeća utakmica između Srbije i Velsa protekla bez incidenata.

"Mi smo ovoj utakmici koja je visokog rizika preduzeli maksimalni nivo bezbednosti. Napravili smo dva prstena oko stadiona i niko bez karti i akreditacija neće moći da prođe. Angažovali smo 770 redara koji će striktno kontrolisati sve na ulazu, ali i oko stadiona", rekao je Sekulić agenciji Beta.

Beogradski mediji objavili su da se spremaju neredi i prekid utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo između Srbije i Velsa, a Sekulić je rekao da ne želi da spekuliše o medijskim nagađanjima.

"Sa MUP-om smo 15 dana u svakodnevnoj komunikaciji. Imamo maksimalnu podršku svih njihovih službi i jedinica. Sigurni smo da će biti dovoljno snaga i resursa da utakmcia protekne bez nereda. Na svim ulazima, kako u VIP, tako i novinarskim biće postavljeni i kontrolni KD punktovi", rekao je Sekulić.

On je dodao da FSS duguje veliku zahvalnost svim državnim službama i agencijama koje su uključene na "posredan i neposredan" način u organizaciju utakmice.

Sekulić je pozvao navijače da sutra u što većem broju dođu na utakmicu i podrže reprezentaciju na putu na Mondijal u Rusiji.

Utakmica između Srbije i Velsa igra se sutra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC